|
|
#20 |
|
Guest
|
DWIE GWIAZDY odc. 20
...wziął Alinkę na ręcę i wybiegł. -John!-krzyknęła Diana, wybiegła z pokoju. Na szczęście go dogoniła-Co ty robisz? -Wiesz.. Chciałem mieć Alinkę. -Przecież ją masz. -Dobrze, powiem wam. Po pierwsze nadal nie rozumiem jak Róża obudziłą Dianę. -Diana, mówiłam ci, że on jest, popularnym językiem mówiąc, tępy. -Różo!!!!!! Johnie, jak byś był młodą matką, masz dziecko, które urodziło się o 3 miesiące za wcześnie i byś słyszał jej płacz to nie obudziłbyś się? -Nie wiem. No a teraz. Jeśli chcę się zająć własną karierą.. -O!-na pewno ci się to przyda-szyderczo uśmiechnęła się Róża. -Różo, siotrzyczko, bądz miła dla Johna-powiedziała Diana usypiając małą, ochrzczoną już Alinkę. -.. to muszę wyjechać. -Gdzie??-jęknęła rozpaczliwie Diana-Nie zostawiaj mnie samej! Cztery miesiące po ślubie z małym dzieckiem! -Masz siostrę, która dla ciebie jest milsza niż dla mnie. A po za tym w twojej ulubionej książce "Balladynie" Kirkor zostawia Balladynę jeden dzień po ślubie. -Gdzie chcesz wyjechać? -Do USA, albo Anglii. -CO?? -Muszę. -Co chcesz tam robić? -Chcę zostać... A. Podróżnikiem B. Reżyserem C. ..nie wiem kim chcę zostać. Chcę z wami zdecydować. D. no.. tym co do filmów pisze scenariusze. Karo zobaczysz, to co wybrałaś będzie mieć duży wpłym na ciąg dalszy! A nie do tematu.. jak masz na imię? Ostatnio edytowane przez Zong : 04.10.2004 - 19:43 |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|