![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dwaj zgryźliwi tetrycy
odcinek 2 "Wybuch krrzemu i tadzik bystry jak woda w klozecie" Po tym wybuchu niełatwo było mi dojść do siebie... zjarał mój warsztat w którym robiłem krasnale... poza praca jako betatester z trgo sie utrzymywałem.... szkoda.. siedze teraz w salonie i myśle... ![]() siedze i myśle myśle i myśle ![]() pobiegłem szybko do pracowni i zaczałem grandzić... :twisted: 8) ![]() Z moim pentiumkiem 4 3gh ![]() tymczasem w domu nowaka... Spojrz kochana ten clown wyglada jak nasz durny sasied bhuhahaha :lol: ![]() zobacze co tam sie zmieniło na mojejstronce (jeszcze chwila i zobaczysz bhuheheh :twisted: ) ![]() co błąd!??? miałem zaslóny fierwalee (a on sie na tym zna ![]() nic tylko grałam w packmana ( ![]() Wracamy do mnie... przylazł do mnie Tadzik Ćwir ![]() ![]() Wszedł do środka z powiedzeniem a raczej mruknięciem fajny dom... Po chwili powiedział: -Przepraszam co to jest? ![]() -AAA to jest jeziorko feng shui.. (oczywiście nawiązanie do foto stry vegi musiało być ![]() -AhA i odszedł do lustra w salonie.. ![]() Pół godziny pozniej podkoniec kolacyjki (bez skojarzeń prosze!!) powiedział ze musi do klopa (przy jedzeniu wyobraźcie sobie i powenie jeszcze obelixa zostawił) ja przez ten czes zmyłem naczynia... Nagle rozdarł sie krzyk.. ![]() Pobiegłem szybko po schodach zobaczyć co sie stało... Aż tu nagle tadzik wyskakuje zobaczcie na to opowiedział mi.. :lol: :lol: ![]() ![]() powiedzia mi też ze w łazience mozna popływac kajakiem lada moment znowu ktoś sie wydarł tadzik!!! do domu!!! (skąd ja to znam ![]() Po tym męzacym dniu ale wesołym poszłem do pracy ![]() Postanowiłem zrobic imprezke ![]() koniec odcinka 2 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|