|
|
#11 |
|
Guest
|
Roamntyczne i piękne.... Zobaczymy. Ja wybieram, romantyczne, A.
DWIE GWIAZDY odc. 27 ...Zgadzam się na wszystko, byle dla dobra Alinki. Moje zdrowie mnie nie obchodzi. -Diano? Jesteś przy zdrowych cmysłach? -TAK! -Nie oszalałaś? -Idź, idź i pracuj. *** "Jak to powiedzieć Anne?"-zastanawiała się Róża -Pani Anne..? -Słucham. -Wie pani, bo Dianę potrąciła samochód i potrzebujemy pieniędzy... W dodatku to dziecko... -Nie dam wam ani grosza! -NIE CHCEMY NIC OD PANI! Pani uważa, że przez Dianę John pewnie nie żyje, to jest okrutne kłamstwo. A to, że pani wyparła się wnuczki... -Nie mów o tym. przejdz do rzeczy. Nie lubię tracić czasu. -Chcę urlop. Półroczny. Prosze panią o mieszaknie, zapłacę.... z góry! -Nie ma mowy, Różo. Potrzebujemy cię. -ALE JA NIE BĘDĘ MOGŁA ZAPŁACIĆ ZA LECZENIE DIANY!! JEJ REHABILITACJA... A DZIECKO???? NIE DA RADY POGODIZĆ TEGO WSZYTKIEGO Z PENSJĄ 150$! -A ten twój bilion? -Zostało z niego 100 000$. PRZEZ panią! Jak można utzrymywać dwie kobiety i małe dziecko z 150$? 100 000 $ nie wystarczy. -Nie dostaniesz urlopu. -Wobec tego..... ZWALNIAM SIĘ! -CO???? Nie masz prawa! -MAM-krzyknęła Róża i pobiegła do swojego pokoju. Wzięła Alinkę i kilka rzeczy. -Różo... RÓŻO! ZOSTAŃ! Ty.. jesteś genialną osobą... Dobrą, wspanialą! Takiej potrzebuję! -Na sprzątaczkę? Znam pani grzeszki. Pani wieczorami, jak śpimy przychodzi do Alinki! Casem nawet ją pani ZABIERA! Pani sie jej wyparła, żeby nie płacić! CO POWIE ANNE? CZekam na propozycje. PYTANIE: Jak według ciebie zachowała się ANNE? A jak Róża? |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|