|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Aha :witaj: na forum
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wątpię,że to dobry temat,ale nie chcę zaśmiecać forum kolejnym.Tak więc gdy wychodzisz poraz pierwszy na wybieg,i klikniesz na wybieg,masz trzy opcje po angielsku :High furnitury i jakieś tam jeszcze dwa.Kiedyś taki kliknełam i moja simka usiadła na wybiegu!Wiecie..tak jak na kocu tyle że tak bardziej gwieazdorsko,wiecie...uniosła głowę,przesłała całusa itd.Słyszałam też,że komuś sim się na wybiegu wywalił.Wiecie może coś na ten temat?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja na ten temat nic niewiem i nic takiego nieslyszala.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A szkoda.Już myślałam że ktoś coś o tym wie.Szkoda że nie mam zdjęca
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie ja serio ze to mala wioska jak wiesz gdzie sa Kartuzy to niedaleko,a oco chodzi?
Ostatnio edytowane przez gryzia : 10.10.2004 - 18:50 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kartuzy?Szkoda.Myślałam że chociarz ktoś jest z takiej wiochy jak starogard.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Akurat ja niemieszkam w Kartuzach tylko niedaleko.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Najlepiej jest poznawać grę na własnych błędach! Pamiętam moje pierwsze kroki w grze. Nie wiedziałam o co w tym chodzi! Teraz już wiem o co chodzi w każdej części. Nawe sims2 nie sprawiły mi żadnych problemów!
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Z praca wcale tak nie jest ze jak masz wiecej punktow to nie dostaniesz awansow- wiem na wlasnym przykladzie. Ale zeby uzyskac 1 gwiazdke to nie wystarczy raz isc do reklamy. Ja chyba z 20 razy musialem wystepowac przed publicznoscia zeby dostac pol gwiazdki, a dalej tez tak bylo. POZDRAWIAM :ashoot:
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|