Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.10.2004, 21:05   #821
Zong
Guest

Domyślnie "Powrót Johna!"

Przykro jej, że Zuzia wyzdrowiała??? Na to stawiam
DWIE GWIAZDY odc. 31
...- Kocham ją. W końcu to moja córeczka i ja ją zabiorę!
-Przestań synku. Nie warto się dla nich poświęcać.
-MAmo! Ty jej nie kochasz! Ona jest moją córką! Oddałbym za nią życie! Nie chcę cię znać! Nie nawidze cię! Idziemy stąd! Wynajmiemy coś lepszego!
-Ależ synku, tak nie można...
Wynajęli wielką wilę... Można powiedzieć, że kupili.
-Idziemy do SB?
-Dobrze.-jak dojechali usiedli na ławeczce (Diana z Alinką na środku) i zaczęli czytać GRSC.
-Cały poświęcony nam...
-"The funny sisters przeżyły wstrząs... John Bean zniknął, Anne wyrzekła się wnuczki..." SKĄD ONE TO WIEDZĄ??? Diano!
-Prosili mnie o wywiad. Udzieliłam im go, a ja nie umiem kłamać... Powiedziałam wszystko!
-A czemu do mnie nie przyszli?
-NIE chcieliśmy pani przeszkadzać w pracy. C zy udzielą nam państwo wywiadu.
-Tak...-powiedziała cała trójka
-Czy Alina przeżywała jakieś choroby?
-Tylko w 1 miesiącu życia...
-Czy zamierzacie wrócić do SB?
-Tak. My powrócimy jako "funny sisters", a John będzie pisał scenariusze do naszych filmów.
-Jak się ukłąda państwo życie osobiste?
-Z Anne Bean kiepsko, ale między nami-super!
-Jaki film zamierzają państwo kręcić?
-Nie planujemy żadnego.
...:
Jake pytanie zada reporter?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.10.2004, 21:32   #822
Cocaine
Guest

ThumbsUp ZOng::!! Super!!!! Historia naprawde cool!

Sorx pomyliłam się
- A czy będzie pani miała więcej dzieci?
odc. 18
-Zuzia wyzdrowiała i będzie zdrowa. - odetchnęliśmy z ulgą. Piszę teraz w nocy pomiędzy nauką. chemia i biola zawalone! Pały z obydwu przzedmiotów. Zostanę chyba na drugi rok, przynajmniej tak mnie straszą nauczyciele. Nienawidzę ich, karzą nam a wcale tak dobrze nie umieją czego wykonują.
- Kaja/ - zapytał Maciek wchodząc do sali.
-Słucham. - zapytałam inteligentnie.
- Jesteś w 5 miesiącu ciąży i nie śpisz po nocach. - kiedy wypowiedział słowo 5 miesiąc ciąży uświadomiłam sobie że zdaję maturę dosłownie tego dnia na który mam termin.
- Maciek ja cię kocham, wexmy ślub - odwróciłam kota ogonem.
- Dobrze....załatwię wszystko. Chodź teraz do domu - przespałam całą noc
spokojnie.
- Kaja? - zapytał mnie rano mój przyszły mąż.
- Tak kochanie? - zapytałam.
-nasz ślub jest za tydzień. To jedyna wolna data w moim terminarzu. - odparł mój mąż (mogę już o nim tak mówić!!) Jeju jak ja się cieszę.
_bardzo się cięsze!! - wykrzyknęłam i wyrzuciłam pięść do góry. Nagle przyszedł szybki telegram. Zuzia może wyjść ze szpitala. Jeszcze tego samego dnia pojechałam do Sb żeby nagrac nowaa piosenkę. Kiedy wróciłam maciek z małą oglądali telewizję.
- Zuziu odrobiłaś lekcje? - zapytałam uprzejmie.
- Nie mamo - odparła moja "córeczka"
- To proszę odrób pomogę ci. - powiedziałam szybko.
- dOBRA, chodź ze mną. - powiedziała ona i popchnęła mnie w stronę jej pokoju. Odrobiłam z Zuzą lekcje i poszłam szybko do sklepu. Załatwiłam potrzebne na ciasta skadniki.
- Kochanie ile dostaniesz za ten pokaz? - zapytał niedbale Maciek.
- 589 00$ a co? - zapytałam z niepokojem.
- nic nic tylko/.../
ecyzja naklezy do ciebie Zongulino!
A: trzeba ci kupić suknię.
B: muszimy opłaci,c rachunki za pół roku
C: kupić wyprawkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.10.2004, 21:44   #823
Zong
Guest

Domyślnie

A! A ja napiszę jutro, musze już iść.... Brat mnie wręcz spycha z komputera... Lubisz historyjkę-poczekasz... BĄDZ CIEPLIWA! :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2004, 17:59   #824
Cocaine
Guest

ThumbsUp Hej hej na na na

Buu i jak z tymi dzeićmi>>:>
odc. 19
- Nic, - tylko trzeba ci kupić suknię.
-Maciek ja o tym nie pomyślałam....- jęknęłam i załamałam się.
-Nie płacz, mamy jeszvze 6 dni. - pociesył mnie kiepsko.
- mamo kiedy kolacja?? - zapytała zuza pokazują c na brzuszek.
- Już - powiedziałam. Nie byłam w stanie do gotowania więc zrobiłam jej grzanki z serkiem i szyneczką i polałam ketchupem.
- Maciek jutro jak wrócisz z pracy to idziemy na zakupy. - odparłam beztrosko i poszłam skię uczyć.
Kiepsko mi idzie w tej klasie maturalnej. Dzisiajn dostałam 5 ale celem uczena się do 4 rano. Nie mogę znieść mysli że Zuzia źle się czuje w szkole albo że np tęskni. Wczoraj płakałam kiedy skonczyłam się uczyć, z własnej głupoty. Niestety było mi przykro że zuzia nie chce chodzić do szkoły. Dzisiaj wieczorem mam pokaz ale powiedziałam im że jestem chora. Idę w frzeczywistości na zakupy. O nie!! Dzisiaj będzie przemarsz i za to dostałabym 200 000 000$!! Szybko odwołałam to i powiedziałam im ż byłam u lekarza a on mówi że to nic poważnego. Byliśmy w sklepie z sukniami i już ją mam. Jest śliczna z rekawami z koronki, a jej dół jest z białej tloczonej w rózyczki tafty. Mam też welon i tylko pozostały mi do kupienia buty.
- mamo? - zapytała mnie dzisiaj Zuzia.
- tak? - zapytałam znad talerza z kluskami.
- A jak urodzi się dzidziuś to co będzie ze mna? - zapytała a ja sobie uświadomiłam że tego nie planowałam akurat.
A: oddamy cię do domu dziecka.
B: zatrzymamy w domu
C: oddamy do ciotki do warszawy
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.10.2004, 20:18   #825
Zong
Guest

Domyślnie "SZczęście w życiu... MAŁŻEŃSTWEM?"

B! Karuś, zmienię trochę twoje pytanie, wybacz...
DWIE GWIAZDY odc. 32
... Czy planują państwo więcej dzieci?
-Chodzmy.. Musimy iść.-poszli i nie zauważyli, że w drodze powrotnej reporter zrobił im kilka fotek. Joh zaczął pisać scenariusz, dniami i nocami, "pokazywał się tylko w czasie posiłków"(cytat z "sztana z 7 klasy"). Daina i Róża prowadziły "poważną rozmowe", na jeden temat: życie. Pierwsza:
-Dianuś... Ty musisz myśleć o swojej przyszłości.
-?
-Masz męża, Alinkę, sławę,
-Kochająca siostrę...Zajmij się sobą!! RÓŻO!
-Ale co..?
-TY MASZ PIEKNE ŻYCIE!!
-Ja..?
-a raczej je możesz mieć!
-Nie mogę!
-MOŻESZ JE SOBIE SWORZYĆ! Trochę AMBICJI!
-Diano!
-Jesteś piękna, zdolna! Do pełni szczęścia wystarczy, żebyś wyszla za mąż!
-SZCZĘŚCIE??? Ty TO nazwyasz szczęściem!!!!???????
-TAK! Znajdz sobie męża...
-Nie!... Nienawidzę facetów
Dlaczego? PROSZĘ propozycję, koochana Karusiu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2004, 10:26   #826
Nagha
Guest

Mad

cHCESZ WOJNY?!BĘDZIESZ JĄ MIAŁA,SMERFIE!Sama jesteś małpą ty truskawkowa skrzatko!Ja już wszystkich przeprosiłam!I NIE ŻYCZE SOBIE ŻEBYŚ NIE OBRAŻAŁA!!Tez będe miała napisane w sygnie:,,Truskawkowa skrzatka to święta tlusta krowa z pod latarni!!Chceż tak?!!!

Donuś nie przejmuj się!Zrób jeszcze z 2 odcinki!Pleas!Ten z Michałem!Ok?;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2004, 13:43   #827
Cocaine
Guest

Mad Rozi te sprawy się załatwia chyba na PM.

- Diobrze wiesdz czemu tak jest. Nie będę się powtarzać. - moze byc??
odc. 20
-zatrzymamy cię w domu. - palnęłam bezwiednie. Byłam za to na siebie zła. Zawsze mogę ją oddać ciotce albo mamie ale jakoś nie chciałam. Byłam do niej szczególnie przywiązana.
- Kochanie? halo! - wykrzyknął mi Maciek przed nosem.
-No? - zapytałam
- Jutro ślub nie denerwujesz się? - zapytał mnie a ja sobie uświadomiłam że już jutro jest mój wielki dzień.
- Jejku zapomniałam. - pomyślałam i powiedziałam to na głos.
- Nie bój się. - odparł on i przytulił mnie.
- Nasze dziecko musi mieć pełnoprawnych rodziców. - powiedział.
-Zuzia? Odrobiłąś lekcje> Nauczyłaś się? - wypytałam "córkę" i poszłam jej pomóc w czytaniu.
UFF! Jest właśnie 4 nad ranem. Skońxzyliśmy z maćkiem nasz pierwszy poślubny akt i on poszedł spać a ja skrobię. To było piękne. Pojechaliśmy do kościoła srebrnym samochodem kolegi Maćka, przyozdobionym białą taśmą i różyczkami w kolorze Ecru. Moja suknia ma długi welon, więc w trakcie marszu trzymała go Zuzia i moja młodsza siostra. Potem poszliśmy na mszę. Czułam się wspaniale, było mi tak dobrze jak nigdy. Nikt się nie wyśmiewał z panny młodej o kulach czy z tego że w trakcie mszy zamiast wstawać i klękać siedziałam. Czułam się wspaniale i nie wyobcowanie. Potem było wesele....ten pierwszy cudowny walc...on mnie trzymał za kule i przesuwał je ja suwałam po podłodze nogami. Poterm były tance, ja też czasami tanczyłam...Zuzia patrzyła na mnie z prawdziwą miłościa...nie wiem jak kiedyś chciałam ją zabrać od nas...wiem teraz że kocham ją nie jak siostrę a jak córkę którą spłodziłam. ALe w pewnym momencie na scene wkroczyli...
A: Evanescence
B: Beyonce
C: Disco polowcy
WYbieraj koffana!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2004, 16:15   #828
Zong
Guest

Domyślnie

Rozi chyba pomyliłaś tematy..? Na 100%, skasuj tego posta i napisz tam gdzie miał być. Karuś niech będzie B. A ja nie mogę pisać bo za 5-15 minut jadę na kółko matematyczne i bym nie zdążyła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2004, 18:56   #829
Cocaine
Guest

Mad Ojoj zong please nie wykręcaj się!

- kiedy na scenę weszła Beyonce. Zatańczyłam samodzielnie ":Crazy in love" a potem pojechaliśmy na zdjęcia do parku i na sesję. Pozowaliśmy bardzo fajnie, w parku przy fontannie, na ławeczkach, teraz planujemy po narodzinac naszego drugiego dzidziusia (nie znam płci) planujemy wyleciec na trochę na Kretę. O jejku jestem bardzo śpiąca i muszę się przespać.
+++++++++++++
Leżę w sszpitalu. Dosałam skurczy i muszę w kółko leżeć.
-Kaja. Muszę ci się do czegoś przyznać. - odparł on,.
-Mów. - powiedziałąm słabo.
-Kaja ja nie byłem do końca szczery mówiąc ci że cię bardzo kocham. - powiedział on i zaczał szlochać.
- Vhyba śnisz. Najpierw mi robisz dziecko, potem bierzesz ze mną slub,- wyjąkałam.
-Ale ja cię kocham jak żonę no ale.....- powiedział on.
-Nieważne. Idź sobie do domu i pomóż Zuzi w lekcjach. - powiedziałam i wykręciłam głowę.
-Twój bachor. - rzucił on.
- Maciek! Hamuj się! - wykrzyczałam mu w twarz.
- Nie kochałem cię w ogóle. Chciałem zrobić na złość mojej przeszłej żonie. - powiedział Maciek i poszedł z sali. Sięgnęłam po komórkę i zadzwoniłam do domu.
- Zuzia? - zapytałam.
-Tak mamusiu. Odrabiam lekcje. - To zdanie zawsze wprawiało mnie w zachwyt.
- Grzeczna dziewczynka. Jak skończysz weź sobie czekoladkę. - nakazałam jej
-Przykro mi mamusiu ale zostało mi jeszcze dużo do zrobienia a jak zrobię to posprzątam w kuchni i w moim pokoju więc nie zdążę dziś zjeść sobie czekoladki.
- Moja kochana córeczka- rozczuliłam się. Wyłączyłam słuchawkę i pojechałam na zabiegi. Wieczorem znowu do niej zadzwoniłam.
- halo? - zapytałam
-Maciuś z tej strony Justynko. - powiedział on.
-Spadaj. Dawaj mi dziecko. - zbyłam go a w oczacj staneły mi łzy. Po chwilio był u mnie.
-Przepraszam to było...dobrze że wiesz że Justyna to moja siostra....- Gęsto się tłumaczył
- A mnie....- Co POWIE TERAZ MACIEK?? nAPISZ ZONG!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.10.2004, 19:26   #830
Zong
Guest

Domyślnie "Genialna Alineczka"

A mnie jest nieprzyjemnie. Nie masz pojęcia jak mi przykro. Przepraszam, żartowałem. Czy mi wybaczysz, Kaju?
Wcale się nie wykręcam, nie mam czasu. A teraz długo oczekiwany:
DWIE GWIAZDY odc. 33
...- Dobrze wiesz czemu tak jest. Nie będę się powtarzać.
-To przez..?
-NIE WYMAWIAJ TEGO PRZEKLĘTEGO IMIENIA!
-Rózo-wszedł John-ile okien jest w Barbakanie?
-cterdzieści-powiedzaiła ALINKA!
-Czterdzieści?
-JOHNIE! Nie zauważyłeś!?-szepnęła matka
-CZEGO?
-Twoja córka właśnie powiedziała swoje pierwsze słowo!!
-CO? To ona?
-Okien... jest czterdzieści jeden (przepraszam, jeśli podaję fałszywe dane, ale około tyle ich jest)-powiedziala Róża
-POMYLIŁA SIĘ ZALEDWIE O JEDEN!
-Ona jest genialna....
-Nie powiedziałabym-powiedziała do siebie Róża, nie zważając na zachwyt rodziców
-Może powie:mama.... Alineczko, powiedz do swoje mamusi... mama
-ma-ma
-POWIEDZIAŁA!!!
Wtedy Alinka powiedziała:
A. mamusia
B. ciocia Lózia
C. tatus

PS. Może był krótki odcinek, jutro będzie dłuższy (dziś mialam zaledwie 3 godziny wolnego czasu, a czekają jeszcze kolacja i zadanie z polskiego..., jutro mam 8 godzin![wolnych])
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania