Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.10.2004, 18:07   #51
XenoN
Guest

Domyślnie

tak.. wejdźcie na http://xenonekx.xe.funpic.de - teraz macie listę plików pod zlodziejka.jpg macie zdjęcie.. a niżej są filmiki ( zlodziejka.avi ) ściągnijcie to i zobaczycie że te dziecko się porusza ( bo ona zrobiła się niewidzialna i je niesie.. ale pod koniec filmu kiedy ona wykracza poza działkę przez moment ją widać.. a to nie opieka społeczna bo opieka przyjeżdża autem i inaczej wygląda.. )

acha.. no tak mam yorka

blondi nie wiem nic o jakimś castingu
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.10.2004, 19:14   #52
Shèène
Guest

Domyślnie

Te inne zdjęcia też są

fajne!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2004, 19:49   #53
apes666
Guest

Domyślnie

to chyba chodzi o ten reality show, XenoN
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 18:24   #54
Anako
Guest

Cool

Heh, naprawdę niezłe są niektóre historie. Ale posłuchajcie mojej:
Zrobiłam sobie dwóch nastolatków, Adriana i Mariusza, którzy mieszkali sobie razem (rodziców skasowałam opcją moveobjects. Uczyli się dobrze, więc postanowiłam zadzwonić po dyrektora, aby przyjęto ich do szkoły prywatnej (Adrian poza tym miał to w swoich pragnieniach). Kiedy wybiła godzina 17, pod dom podjechał czarny samochód i.....równie szybko spod niego odjechał! Zdziwiona, jeszcze raz zadzwoniłam po dyrektora - i tym razem przyszedł nie dość, że od razu, to jeszcze pieszo!
Ale to nie koniec historii
Podczas oprowadzania go po domu, bardzo przypadł mu do gustu Adrian...tak, że od razu (po jednej krótkiej rozmowie) zostali przyjaciółmi. Nie minęła chwila, a już wyskoczyła mi informacja, że chłopcy przyjęci zostali do szkoły! (zwykle trzeba dyrektorowi dać jakiś obiad i dłużej z nim pogadać...) Od tego momentu dyrektor ciągle do mnie (czyli do Adriana) wydzwaniał, chciał się spotykać...więc się zgodziłam. Wolna wola była włączona. Dyrektor przyszedł i zaczął... flirtować z Adrianem! czy mi się zdaje, czy to jest jakieś dziwne? XD Zgadnijcie, jaki teraz jest między nimi związek (chociaż ja w ogóle w to nie ingerowałam!)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 19:05   #55
leeloo
Guest

Domyślnie

Anako:
Jeśli skasowałaś rodziców kodem moveObjects on to przecież z każdym włączeniem gry są znowu to ciągle ich tak kasujesz??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 19:13   #56
Anako
Guest

Domyślnie

Leeloo:
No ba Czasami, jak mi się chce, to mamusię im zostawiam A skoro mam także aging off, to nie ma problemów, jeżeli chodzi o starzenie się
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 19:21   #57
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Ale ten Dyryktor zboczony ( pedowil ). U mnie w grze tylko raz przyjęli moich simów do szkoły prywatnej.

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 20:52   #58
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Anako
Heh, naprawdę niezłe są niektóre historie. Ale posłuchajcie mojej:
Zrobiłam sobie dwóch nastolatków, Adriana i Mariusza, którzy mieszkali sobie razem (rodziców skasowałam opcją moveobjects. Uczyli się dobrze, więc postanowiłam zadzwonić po dyrektora, aby przyjęto ich do szkoły prywatnej (Adrian poza tym miał to w swoich pragnieniach). Kiedy wybiła godzina 17, pod dom podjechał czarny samochód i.....równie szybko spod niego odjechał! Zdziwiona, jeszcze raz zadzwoniłam po dyrektora - i tym razem przyszedł nie dość, że od razu, to jeszcze pieszo!
Ale to nie koniec historii
Podczas oprowadzania go po domu, bardzo przypadł mu do gustu Adrian...tak, że od razu (po jednej krótkiej rozmowie) zostali przyjaciółmi. Nie minęła chwila, a już wyskoczyła mi informacja, że chłopcy przyjęci zostali do szkoły! (zwykle trzeba dyrektorowi dać jakiś obiad i dłużej z nim pogadać...) Od tego momentu dyrektor ciągle do mnie (czyli do Adriana) wydzwaniał, chciał się spotykać...więc się zgodziłam. Wolna wola była włączona. Dyrektor przyszedł i zaczął... flirtować z Adrianem! czy mi się zdaje, czy to jest jakieś dziwne? XD Zgadnijcie, jaki teraz jest między nimi związek (chociaż ja w ogóle w to nie ingerowałam!)
nie rozumiem tylko jednego. Jak ten dyrektor zaczął flirtować z tym Adrianem, skoro w grze nie może flirtować dorosły z nastolatkiem? :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.10.2004, 21:10   #59
Seele
Guest

Domyślnie

Ooo... Patrzcie... A u mnie dyrektor nie odjeżdża zaraz po przyjeździe, jedynie wchodzi do domu i nagle "pyk!" nie ma go oO
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.10.2004, 08:15   #60
Niteczka
Guest

Domyślnie

A ja miałam też coś ziwnego,a mianowicie-gdy mój sim miał zaspokojone pottzeby,takie jak np. higiena,rozrywka to wybuchł pożar!!Zgasił go,ale za to miał higienę tak czerwoną,ze taki zielony dym leciał z jego pod pach i muchy latały.Miałam włączoną wolną wolę i po chwili patrzę,mój sim podchodzi do zlewu i sie myje gąbką!!!!Ale takiej opcji nie ma,sprawdzałam!!!Mój sim kąpał się gąbką w zlewie!!!Śmiechu warte!!!Jego żona spojrzała na niego złowieszczo i się popukała w czoło.

Dziwne historie nr.2

Kiedyś miałam simkę,co miała na maksa zły humor,wtedy pojawił się taki zajączek i ją zabawiał,aż w pewnym momencie się na niego wkurzyłam i go zaatakowałam!!!Ten zając ma teraz złamaną rękę

Dziwne historie,część 3

Każdy pewnie tak miał ale ja to napisze-miałam rodzinkę Ćwir i Kasandra się zakochała z takim jednym-Donie Lotario.Każdy ma te rodzinki,nie?No ale Kasandra się mu oświadczyła,a on odmówił!!!!Drań jeden!!!!Kasandra zwariowała!!!!Nagle z góry spadł taki doktorek,co go tylko Kasandra widziała.Wyleczył ją!!!Hurra!!!!

Dziwne historie 4

Teleskop o północy to fajowa gradka,miałam sima,interesował się ufo i w pragnieniach miał wszystko o ufo!!!!No więc w końcu sobie popatrzył i go ufo porwało,chwilke potem jego dwaj kumple[w dzielnicy Dzwinowo,Rodzina nie pamiętam,jak se przypomne,to dopisze,ale chyba Dziwak],a ten co go porwali to Waldemar sie nazywał]wpatrywali się w niebo i pojawiło się UFO!!!!!WYGLĄDA TAK REALISTYCZNIE!!!SUPER!!!!!No ale tak poza ufo,to ...UFO PRZESŁAŁO MI 14 NIEMOWLĄT!!!!!!!!!!!!!MASAKARA!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania