![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A ja miałam też coś ziwnego,a mianowicie-gdy mój sim miał zaspokojone pottzeby,takie jak np. higiena,rozrywka to wybuchł pożar!!Zgasił go,ale za to miał higienę tak czerwoną,ze taki zielony dym leciał z jego pod pach i muchy latały.Miałam włączoną wolną wolę i po chwili patrzę,mój sim podchodzi do zlewu i sie myje gąbką!!!!Ale takiej opcji nie ma,sprawdzałam!!!Mój sim kąpał się gąbką w zlewie!!!
![]() ![]() Dziwne historie nr.2 Kiedyś miałam simkę,co miała na maksa zły humor,wtedy pojawił się taki zajączek i ją zabawiał,aż w pewnym momencie się na niego wkurzyłam i go zaatakowałam!!!Ten zając ma teraz złamaną rękę ![]() Dziwne historie,część 3 Każdy pewnie tak miał ale ja to napisze-miałam rodzinkę Ćwir i Kasandra się zakochała z takim jednym-Donie Lotario.Każdy ma te rodzinki,nie?No ale Kasandra się mu oświadczyła,a on odmówił!!!!Drań jeden!!!!Kasandra zwariowała!!!!Nagle z góry spadł taki doktorek,co go tylko Kasandra widziała.Wyleczył ją!!!Hurra!!!! Dziwne historie 4 Teleskop o północy to fajowa gradka,miałam sima,interesował się ufo i w pragnieniach miał wszystko o ufo!!!!No więc w końcu sobie popatrzył i go ufo porwało,chwilke potem jego dwaj kumple[w dzielnicy Dzwinowo,Rodzina nie pamiętam,jak se przypomne,to dopisze,ale chyba Dziwak],a ten co go porwali to Waldemar sie nazywał]wpatrywali się w niebo i pojawiło się UFO!!!!!WYGLĄDA TAK REALISTYCZNIE!!!SUPER!!!!!No ale tak poza ufo,to ...UFO PRZESŁAŁO MI 14 NIEMOWLĄT!!!!!!!!!!!!!MASAKARA!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|