Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2004, 18:48   #1
lay

Reputacja: 10
Arrow

Historia 1
Miałam simkę w ciąży. Raz patrzę na nią, a ona umiera! Myślałam, że po prostu zapomniałam ją nakarmić - więc wyszłam z gry bez zapisywania. Gdy weszłam spowrotem od razu kliknęłam na nią i okazało się, że wszystko jest ok - tn zielone ale i tak umarła! Jednak udało mi się ją ożywić
Historia 2
Przy posiłku znikało mi żarcie i była taka ruchoma czarna kreska. Po przybliżeniu okazało się, że to widelec i zjada mi jedzenie (nie mam żadnych nagrobków na działce, nic)
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.10.2004, 14:16   #2
Guralka
Guest

Domyślnie

Wczoraj do mojej simki przyszedł gość (teraz już jej mąż). Pływał w basenie i ja wyszedł, zaczęła mu się z tyłka wydobywać smuga piany (przypominam, że nie siedział w żadnej wannie). Chyba się chłopak zestresował, bo od razu poszedł do domu . Nawet filmik nakręciłam, ale kurcze była ustawiona niższa jakość
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:05   #3
czolka
Guest

Domyślnie

To do mojej simki przyleciał jakis skrzydlaty ludek i cos kolo niej robil bo sie dziwnie zachowywala i nie wiem co to bylo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:06   #4
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czolka
To do mojej simki przyleciał jakis skrzydlaty ludek i cos kolo niej robil bo sie dziwnie zachowywala i nie wiem co to bylo
że niby co?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:13   #5
czolka
Guest

Domyślnie

A bo zareczyłą sie z takim gostkiem i wariowali jak nie wiem co. Nie mam pojecia co sie stało i coś przyleciało polatało nad nimi i im przeszło. Tez bym chciala wiedziec co to bylo
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:21   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał czolka
A bo zareczyłą sie z takim gostkiem i wariowali jak nie wiem co. Nie mam pojecia co sie stało i coś przyleciało polatało nad nimi i im przeszło. Tez bym chciala wiedziec co to bylo
oj, albo opisz to dokładniej, albo przedstaw screena, bo na razie nie rozumiem z tego nic. Poza tym wydaje mi się, że oszukujesz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:25   #7
Zerat
Guest

Domyślnie

romantyk ze mnie nie jest (TS2) ale amorka w grze raczej nima .. chyba ze to byl latajacy psychiatra bo wnioskuje ze chodzilo o zalamanie nerwowe tej parki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2004, 18:27   #8
czolka
Guest

Domyślnie

No więc tak:
Simka ewa bujnela sie w jakimś simie adamie i chciala mu sie oswiadczyć ale on sie nie zgodził i oboje zaczęli jakos dziwnie wariować i przyleciało coś na skrzydłach nie wiem czy to był lekarz czy cos w tym stylu. I on tak nad nimi latał i po jakimś czasie przestał a oni zachowywali się normalnie. To było coś chyba z typu króliczek towarzyski jedna z tych głupich postaci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 14:32   #9
Marson
Guest

Grin

Cytat:
Napisał lid
Historia 1
Miałam simkę w ciąży. Raz patrzę na nią, a ona umiera! Myślałam, że po prostu zapomniałam ją nakarmić - więc wyszłam z gry bez zapisywania. Gdy weszłam spowrotem od razu kliknęłam na nią i okazało się, że wszystko jest ok - tn zielone ale i tak umarła! Jednak udało mi się ją ożywić
Historia 2
Przy posiłku znikało mi żarcie i była taka ruchoma czarna kreska. Po przybliżeniu okazało się, że to widelec i zjada mi jedzenie (nie mam żadnych nagrobków na działce, nic)
Historia 1.Mi zdarzyło się coś podobnego... Simka umarła mi, będąc w ciąży, ale to chyba żeczywiście było z głodu. Zostawiłam nagrobek na działce. W nocy wyszedł pospacerować sobie jej duch. Zauważyłam, że ma ona ten brzuch większy niż wtedy, kiedy umierała. Niestety już nie wychodziła więcej. Więc nie udało mi się uzgodnić czy urodziła będąc duchem czy nie....
Historia 2. To jest po prostu błąd. Być może skasowałaś lub przeniosłaś sima wtedy kiedy miał on zamiar jeść owe danie .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2005, 15:50   #10
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał marson
Historia 1.Mi zdarzyło się coś podobnego... Simka umarła mi, będąc w ciąży, ale to chyba żeczywiście było z głodu. Zostawiłam nagrobek na działce. W nocy wyszedł pospacerować sobie jej duch. Zauważyłam, że ma ona ten brzuch większy niż wtedy, kiedy umierała. Niestety już nie wychodziła więcej. Więc nie udało mi się uzgodnić czy urodziła będąc duchem czy nie....
Historia 2. To jest po prostu błąd. Być może skasowałaś lub przeniosłaś sima wtedy kiedy miał on zamiar jeść owe danie .
No właśnie... Nic nie kasowałam, nie przestawiałam... To tak samo... Ale było śmiesznie... Patrzyłam, jak ten widelec się rusza i znika mi obiad .
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania