![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
O tak moja "siostrzeniczko" (córko siostrzeńca...) cieszę się, że ci się podoba
![]() PS. Naprawdę cieszę się, że wam się to podoba ![]() Karuś ;( ? no dobra skoro milczycie, a jednak bardzo chcecie c.d. to wybiorę...B! DWIE GWIAZDY odc. 45 ...Diana gdzieś zaginęła. -Gdzie ona jest? Na pierwszych urodzinach pierwszego dziecka?-Róża zastanowiając się poszła na górę. Było po 11. Niedługo goście mieli wyjść. Zobaczyła... -MIKE! Co ty jej robisz? Jeszcze okupu zażądasz!? Wynoś się z domu! Zostaw ten wór, to znaczy Dianę! WYNOCHA! -Edyta? -Diano? To ja, Róża! Edyta.. przecież wiesz... -Ona ŻYJE!! -Diano! Nie zachowuj się tak szalenie jak ona! Ona NIE żyje! Diano... *** Pół roku później. Nakręcony został film ze scenariuszem Johna (po kilkdziesięciu zmianach) "Agentki" z Dianą, Różą i Alinką w rolach głównych. Oczywiscie zwięto jedengo z początkujących reżyserów (nigdy Mike'a![żeby osiągnął sławę]) Następnego dnia miał wejść na ekrany kin. Mówiono, że to jest film Bean'ów. Film osiągnął zainteresowanie. Następnego dnia, po seansie. Bliźniaczki, a raczej 2/3 trojaczek zauważały jakby tajemniczopść Johna. Wreszcie on powiedzial: -Diano... Różo... Ja wam musze coś powiedzieć... CDN. Ostatnio edytowane przez Zong : 22.10.2004 - 15:49 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|