![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Po co się trudzić z pocieszaniem kogoś!No i po co ma być przyjacielem!Ja to zadanie lubię i rozwiązuje je za pomocą czaru Uszczęśliwienie.
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Ja zazwyczaj jak chcę składnik to dopiero na początku bycia czarownicą/czarodziejem. Nie mam wtedy tego czaru. No i tyle ich uzbieram, że potem już nie musze, tylko magimonów potrzebuję...
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Ja tam chyba najbardziej lubie oddanie składnika jakiemuś innemu Simowi! ^_^ Prościzna...
|
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
Ja nawet lubię tą cmentarną łamigłówkę, znalazłam na nia sposób ^_^ :
TEn sposób trzeba pokazać więc, wam powiem teoretycznie! Naprzykaład rzy groby są na ukos, to trzeba nacisnąć te w kątach, gdzue nie ma grobów. JAk są w prostej lini to naciska sie środkowy w lini poniżej itd. Nie nawidze obłoczków zwłaszcza jak mój sim ledwo stoi na nogach i narzeka przed puszczeniem czru i juz ten znika, a pojawiają sie trzy nowe! Koszmar! |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
Nienawidze tej lamiglówki i obloczków,apojedynki moga byc.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem najgorsze sa obloczki i ta lamiglowka nigdy jej nie potrafilam ulozyc
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Przecież łamigówka jest spoko
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
najfajniejsze zadanie jak dla mnie to dawanie "zlotego jablka"lub"ciezkiej cegly :clap:
a njagorsze to dotykanie tych glupich grzybow!!!!! :1smutny: Ostatnio edytowane przez Bulbinek : 22.10.2004 - 08:08 |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Grzybki są spoko, ale tylko z wampirzycą Wiką :\
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|