|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja uważam że jest niepotrzebny ten cały poradnik.Już jedan dziewczyna skopiowała ze strony simstuf(chyba) poraniki do szystkich części.Ja osobiście sama do wszystkiego doszłam.Nie ma to jak samowystarczalność
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
pewna ilość użytkowników idzie na łatwiznę i o wszystko wypytuje na forum... zamiast poszukać na znanych stronach. D;atego wolę ten poradnik zamieścić, bo dzięki temu ograniczą się tematy typu: jak się zakwaterować w abrakadabrowie, jak zdobyc dużo magimoinów itp. PS: kod na magimony: magicbud dodaje 1000 magimonów
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja znam stronke gdzie sciagasz specjalny prysznic do ktorego wchodzisz i masz full wszyskiego np. full towarystwa higieny glodu itp. aha na tej stronce jest jeszcze specjalna paczka w ktorej wyciagasz po 1000 magimonow 1000 innych skladnikow i nigdu to sie nie konczy mozesz miec 100000000000000000000 magimonow a i tak w paczce jeszcze bedzie kto chce adres strony niech pisze na PM
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Napisz na forum tą stronkę! Każdy skorzysta
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
QUICKSILVER TO SIE ZAŁATWIA NA STRONCE "OOO MUSZE TO MIEĆ"!
A JA ZNAM STRONKE GDZIE SIE MA NA FULL WSZYSTKIEGO! WSZYSTKIE POTRZEBY, KRYSZTAŁY, ZAKLĘCIA, SKŁADNIKI, KODY, MAGIMONY, KASE... FLINTA_RULEZZZ TEN PORADNIK JEST ZBĘDNY PONIEWAŻ BYŁO MASE TAKICH TEMATÓW! |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|