|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() niech żyje w spokoju; drugi: niech twoj sim będzie przy zapalonej lampie i na kałuży (może się zsikać jak coś :grin: ) i niech wyłączy lampę i wtedy... bbbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzyt!!! :wacko: |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja zabijam Simy kiedy mam wymyślony jakiś inny scenariusz np. mam dziecko i potem chce, że niby zginęło przez ojca zabijam dzieko potem pomniejszam stosunki z ojcem... Kupuje pełno niepotrzebnych drogich rzeczy bankrutuje
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Julia Olegovna : 24.10.2004 - 12:06 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
U ciebie to te simsy przeistaczaja sie w telenowele
![]() Ja zabijam tylko wtedy, gdy nie chce mi sie kontynuowac gry, albo musze sie na czyms / kims wyzyc ;> |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja je zabijam po prostu... dla przyjemnosci
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
esz ;d ja zabijam simo bardzo czesto ;d jak mnie wkurza, jak mam za duzo, jak mi sie znudza, jak nie ladne sie urodzi, jak zmienie zdanie co do wygladu rodzinki, jak tego wymaga pierwotny zamysl... no ogolnie czesto zabijam, a co do nagrobkow, to kolekcjonowac nie musze, bo sciagnelam z neta takie "do postawienia" ;d
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mam rodzinę: dwójka dorosłych, para i oni mają szóstkę dzieci. Ostatni mi się te dzieci trochę znudziły i je potopiłam. Teraz para ma więcej czasu dla siebie...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja miałam 6 osobową rodzinke (2 adoptowane dzieciaki) no i doszłam do wniosku że jest troche tródniej grac tyloma simami i ....powybijałam połowe rodzinki jak muchy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja jak kiedyś grałam w TS to niechcący
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |