![]() |
#61 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Historia 1
Miałam simkę w ciąży. Raz patrzę na nią, a ona umiera! Myślałam, że po prostu zapomniałam ją nakarmić - więc wyszłam z gry bez zapisywania. Gdy weszłam spowrotem od razu kliknęłam na nią i okazało się, że wszystko jest ok - tn zielone ale i tak umarła! Jednak udało mi się ją ożywić Historia 2 Przy posiłku znikało mi żarcie i była taka ruchoma czarna kreska. Po przybliżeniu okazało się, że to widelec i zjada mi jedzenie (nie mam żadnych nagrobków na działce, nic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Wczoraj do mojej simki przyszedł gość (teraz już jej mąż). Pływał w basenie i ja wyszedł, zaczęła mu się z tyłka wydobywać smuga piany (przypominam, że nie siedział w żadnej wannie). Chyba się chłopak zestresował, bo od razu poszedł do domu
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
To do mojej simki przyleciał jakis skrzydlaty ludek i cos kolo niej robil bo sie dziwnie zachowywala i nie wiem co to bylo
|
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
A bo zareczyłą sie z takim gostkiem i wariowali jak nie wiem co. Nie mam pojecia co sie stało i coś przyleciało polatało nad nimi i im przeszło. Tez bym chciala wiedziec co to bylo
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
romantyk ze mnie nie jest (TS2) ale amorka w grze raczej nima .. chyba ze to byl latajacy psychiatra bo wnioskuje ze chodzilo o zalamanie nerwowe tej parki
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
Simka ewa bujnela sie w jakimś simie adamie i chciala mu sie oswiadczyć ale on sie nie zgodził i oboje zaczęli jakos dziwnie wariować i przyleciało coś na skrzydłach nie wiem czy to był lekarz czy cos w tym stylu. I on tak nad nimi latał i po jakimś czasie przestał a oni zachowywali się normalnie. To było coś chyba z typu króliczek towarzyski jedna z tych głupich postaci. |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|