|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
chyba nie............ mi przynajmniej za każdym razem maluje cos jak sie zmieni. Teraz odkąd mam zwierzaki stało sie coś dziwnego. Pojechałem z kotkiem na wystawę, obejrzeli kotka itp, a później w kontaktach miałem gości co mi kota sprawdzali na wystawie, a zamiast ich zdjęć były fotki łysych gości w okularach w białych koszulach i to do góry nogami. Nastepnie wróciłem do domu i kazałem simowi uprawiać ogródek. Przeszkadzało mu kilka psów, więc ich chciałem skasować kodem move_objects. Nie trafiłem w pieska
![]() mniej wiecej jest podobny do tego zielonego stolika z randki co sie w kafejkach stawia(taki na jednej nodze) jest brązowy i ma jakieś falbanki. Dziwne, no nie? edit -jeszcze edytuje-co chwila są jakieś dziwe dźwieki, tak jakby bzyczenie much ale głośniejsze i bardziej częstotliwe. Przed chwilą nagle listonoszka mi sie w ogródku pojawiła i poszła mi rachunek do skrzynki włożyła! edit2 -ja już chyba wiem po co to jest! te *portale są po obu stronach ulicy przed domem. Do niego wchodzą i wychodą postacie które nas odwiedzają. Postawiłem ten niewidziałny "stolik" w ogródku dlatego listonoszka, psy i koty wchodzą w to miejsce gdzie postawiłem ten Portal i znikają! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mw00 : 30.10.2004 - 19:57 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|