|
|
#11 |
|
Guest
|
Ja właściwie gram w Miłowie:
1.Dina wyzła za Mortimiera i mieszkają u Kalientek 2.Nina się wyprowadziła i chcę ją zeswatać z moim simem 3.Dina zdradziła Mortimiera z Donem i Ma\orti się wyprowadził 4.Kasandrę chcę wyswatać z moim simem (innym niż od Niny, to są bracia) 5.Damian Biedak zginął (a właściwie to go zagłodziłam) 6.Błażej jest nastolatkiem i prawdopodobnie będzie kawalerem 7.Najmłodszy czyli Paweł tez jest nastolatkiem, zapoznałam go z moją Simką Weroniką i będa razem 8.Dziadek Próchno ześwirował bo babcia użyła na nim tego odkurzacza punktów 9.Próchnowie adoptowali chłopaczka w wieku szkolnym-Murzyna 10.Hakowie maja wybudowana przeze mnie chałupę ładniusią 11.Potem wykasowałam Ćwirów i zrobiłam nowych z Henrykiem i Majką młodych i mała raczkuąca Kasandrą 12.Przyjemniakami dopiero zacznę grać ale chcę ich pogodzić 13.darek Marzyciel maluje a Szczepan jest prez niego poniewierany chcę aby sprowadził Lilianę Przyjemniak do normalnego stanu 14.Andżelika mie ma chłopaka ale chyba się zapozna z jakimś moim Simem 15.Balbuina za 3 dni będzie emerytką 16.Tworzę nowe wąrki miłosne. (i niech ktos mi powie że Werona jest romantyczna skoro wszytskie historie miłosne dzieją się w Miłowie) 17.Miłowo=telenowela brazyjijska chyba zrobię serial pt. "Miłowo-czar serca" |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|