![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
U mnie oststanio.......uno momento muszę sobie przypomnieć.....zaraz! Dziecko puszczało łódki w kibelku.............a potem mi rozerwało misia na dwie części ;(. Albo balbina biedak chciała zjeść jedzonko po urodzeniu dziecka a nie udało się jej - po prostu pobiegła z nim do ubikacji i wrzuxiła je do toalety!
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
A ja widziałam, jak oni wariująto z sufitu spada psychiatra, lata nad nimi i ich bada, bo oni nie mogą przyjać do wiadomosci, że są małzeństwem, ale jak on sobie pójdzie to juzwszystko jest ok.
PS On naprawdę lata. |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
do mnie kiedys przyszedl dyrektor szkoly prywatne Wlademar Harnaś
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Miałam sobie świeżo upieczone małżeństwo, mieszkające w baaardzo dużym i ładnym domku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy to można zaliczyć do dziwnych zdarzeń, no ale już napiszę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
ja miałam coś takiego:
moj sim miał stać się emerytem. dobra, spoko zycie mu mineło i wyznaczonego dnia o godz 18......... nic sie nie stało. nie zmienił sie w emeryta przez nastepnych pare dni. potem mu w tym pomogłam opcjom "dorośnij" pozatym u mnie CIĄGLE miś przytulanka lewituje nad podłogę.... :\ |
![]() |
![]() |
#80 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja tej Niny nienawidze bo ciągle jak robie facia i babke to facio gwizdze na Nine i daje jej klapsy w tylek, puzniej to się samo rozwija ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|