|
|
#11 |
|
Guest
|
Magi....pisz bo jestem ciekawa kto zapukal!!
GirlX i co teraz?????? Przez 3 odcinki będzie pamiętnik Ashley przez 3 mary kate i tak na zmianę. odc. 4 Ręce mnie bolą. Ashshell to naprawdę fajna dziewczyna....umie pogadac..Nie widzę co piszęm, ale Asia zrozumiała to (Ashley) i mówi że nie przeszkadzają jej błędy. Ok, weszła na gg, zaraz pogadamy, zadzwonię tylko po mamę. - Tak kochanie? - pyta zaraz - Przyniesiesz mi coś do picia? - Oczywiście - i zaraz zjawia się z plastikową szklanką, chipsami i dipami różnymi do tych chipsów (bo solone) i w ogóle takie tam różne sprawy. aś Cześć Mell Mel Elo aś aś jak tam ashley> mell Okay, jakoś sobie radzi z matematyką aś a co nie umie> mell to kompletny osioł aś Powinnaś jej chyba pomóc Mell ona odrzuca moją pomoc Aś Może ci się tylko tak zdaje? Mell Może, ale naprawdopodobniej nie Aś A może byś jej dała prezent jakiś? Mell Ciekawe po co.... Aś A jak ona ci coś kupi? Mell Sorry bolą mnie ręce idę już do łóżka pa. - i wyłączam gg i komputer. Po omacku wypijam szklankę kubusia i kładę się w sztywnej pościeli -ASHLEJ! - krzyczę - What> - pyta stojąc w drzwiach - Okryj mi plecy i zgaś światło. - Jasne. - mówi. Okrywa mnie dokładnie jak niemowlę, potem idzie spokojnie do swojkego pokohju. słyszę jak z kimś gada przez komórkę, potem bierze prysznic. Dopiero niemal w nocy zagląda do mnie...czuję jej przyjemny zapachj - Dobranoc...- szepcze i całuje mnie w policzek. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|