Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.11.2004, 15:01   #1
tinka
Guest

Smile

No to w twoim przypadku muszą byc to błędy. A potem w pracy miałaś wszystki umiejętnośći? Fajnie by tak bylo... To jest chyba miły błąd
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 12.11.2004, 22:54   #2
Ira
Guest

Domyślnie

Moja ulubiona Simka Alicja(świeć panie nad odinstalowaną duszą)przy zmianie w czarze Piękna Lub Bestia urosła na olbrzymke i juz tak została. Chodziała mi po domu, a kościdlka się jej bała i uiekała do komody, pies nie chciał do niej podejść. Ale pomógł move_objects on i po kłopocie tteraz wstrzymałam metamorfozy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.11.2004, 19:24   #3
tinka
Guest

Grin

A ja specjalnie kazałam gościowi tańczyć z sąsiadką na oczach jego żony. Ok, skończyli tańczyc i myslałam, ze zona da mu po ryju a tu zaczela go... ZABAWIAĆ!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2004, 19:32   #4
froggermile
Guest

Domyślnie

mi ostatnio zdarzylo sie cos takiego: sprzątaczka chciala wejsc do pokoju, a sim jednoczesnie chcial z niego wyjsc. wiec stali se tak w progu i stali, az w koncu moj sim UMARL!!!!! a sprzataczka dalej tak stala przed nagrobkiem. przyczyną smierci najprawdopodobniej byl glod.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 14:56   #5
Chomikofanka
Guest

Domyślnie

A ja mialam taka dziwna sytuacje(w Sims Wakacje):

Zrobilam sobie pare.Calowali sie i przy rózowym serduszku(nie czerwonym) chlopak zapytal czy chce miec dziecko.Jak kliknelam <nie> i nagle pojawila sie kolyska.Patrze do srodka a tu tylko posciel!Zadnego dzxiecka.Sprzedalam kolyske.Pojechalam na wakacje i zrobilo im sie czerwone serdusko.Zawiesil mi sie komp.I go zresetowalam.Wlaczam Simsy i mi to wszystko zaapisalo!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 15:55   #6
Shady
Guest

Domyślnie

jak kazalem mojemu simowi sie teges z innym facetem(on tez byl facetem) to zrobili dziecko SERIO dziwne hmmmm.....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2005, 13:39   #7
LindSay
Guest

Domyślnie

U mnie kiedys Sim stał na basenie i nad czymś tak dumał.A jalepsze jest, jak się spije Sima-wtedy coś do siebie mamrocze i w ogóle...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2005, 17:51   #8
Lillian
Guest

Domyślnie

Specjalnie to u mnie się nic takiego nie dzieje.Niekiedy mi simy pływały po domu,ale to norma jest.Też raz spiłam sima.Ponczem.Ciągle całował żonę i flirtował z nią.Urodziło mu się dziecko i ciągle się nim zajmował!Kobieta nic nie musiała robić.Czego to facet nie zrobi pod wpływem alkocholu...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania