![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
O tak, kochana Karusiu. Twoje imiona.
![]() Dziesięciokrotne szczęście odc. 17 ..byłam tak zajęta, że nie napisałam, że Susie jest prazenterką. Czasem, raz na dwa tygodnie, pokazują ja w wiadomościach. Moim zdaniem jest wspaniałą prezenterką. Jako jedyna z całej tej drużyny potrafi uweselić nudne wiadomości. Powinni dać jej oddzielny program. Wzięłam wanienkę. Zaczęłam myć Katie jednocześnei oglądając TVP1. -Przepraszamy-powiedziała nudna prezenterka-ale dziś zamiast 22 222 222, 22 222 223, 22 222 224 oraz 22 222 225 odcinka "Mody na sukces" w związku z ostatnimi wspaniałymi filmami Diany Bean pokażemy film z cyklu "Rodzina sław-Kowalik". Zatkało mnie. Film o m.in. mnie. Musze go obejrzeć. Nagram. Popatrzyłam się na Katie. Co za słodkie dziecko! Szczęście! Kiedyś go nie chciałam, a teraz to całe moje życie! Film z cyklu rodzina sław-usłyszałam. Mało reklam.. Dziwne jak na TV...-Dziś rodzina Kowalik. O nas wszystkich mówili przerażające rzeczy, np. o Dianie :"złapała pierwszego lepszego chłopaka, z rodziny gwiazd, chcąc zarobku". A o to co mówili omnie: "Edyta Kowalik-Górniak, siostra Aliny Kowalik, Róży Kowalik oraz Diany Bean. W przeciwieństwie do swych sióstr nie wybrałą drogi gwiazd, mimo piękności i uroku osobistego. Z tego właśnie uroku skorzystał Jimmy Flowy, który na kilka tygodni przed ślubem zostawił ją w 2 dniu ciąży. Lekarka oczywiście to wyczuła. Wahała sie, czy zostawic ciążę. Ostatecznie, za namową Kate Ryan, przyjaciółki, nie usunęła jej, co okazało sie fatalnym posunięciem. Teraz Edyta ma na głowie 10 córek. Może małe dzieci nie sprawią strasznych trudności, al;e 10 nastolatek? A to która popełni samobójstwo, zajdzie w ciążę... Nastolatki to straszna rzaecz. Jak widać, Edyta nie jest tak mądra i nie przewidziała, że urodzi 10 nieznośnych dzieci. Nawet nie może domagać się alimentów od swojego narzeczonego, gdyż ten, odkrywając prawdę, popełnił samobójstwo, w USA, jak najdalej niedoszłej żony. Jak Edyta pogodzi wychowanie 10 córek z trudną karierą, medycyną? Ukończyłą ją, jak i szkołę, z wyróżnieniem. W wieku 19 lat ukończyła przyspieszony kurs dla pielęgniarek, a wieku 21 lat-medycynę. Opiekowała się swoją siostrą-Aliną. Byłą oskarżona o zabójstwo, ale schowała sie i dowiodła prawdy, że zabił ją niejaki .... . Jednak coś ma w tym swoim rozumie..." Jak oni tak nas mogą obrażać! Wiem jednak, ze o innych gwiazdach też tak mówią, ale widzowie traktuja to ajk żart i nadal uwielbiją swoje ukochane gwiazdy. CDN. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|