![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
A ja wyjeżdżam z moim nudziastwem:
Bebe Twins odc. 25 - Brandon miał wypadek samochodowy. - Żyje? - wykrztusiłam - Żyje, owszem żyje ale... - Będzie chodził? -Będzie. Będzie wykonywał wszystkie funkcje życiowe ale... - Powiedz mi mamo, powiedz o co chodzi. - Ty, ty powiedziałaś do mnie mamo...- wyszlochała matka Brandona. - Tak, planujemy się pobrać...w końcu dzidziuś w drodze. - Brandon ma tylko złamaną rękę. Ale z przemieszczeniem i ma śruby. - Biedaczek. Gdzie leży? - zapytałam treściwie. - W szpitalu na Kolejowej. - Ok, zaraz u niego będę. - krzyknęłam i porwałam moją nike'owską torbę do ręki. - Jadę do Brandonka - wyszeptałam na ślepo, szukając kluczyków. - Kiedy będziesz to zrobię kolację? - zapytał ojciec ale ja go nie słyszałam. Szukałam po całej kuchni jabłek, bananów, pomarańczy, mandarynek. Wzięłam też dla mamy kilka rzeczy z łazienki i nie tylko po czym wybiegłam z domu. Otworzyłam ostro moją nieuzywaną do tej pory Toyotę Land Cruiser. Wypadiona wersja jak nic, ale tym, razem nie przeszkadzało mki to że ktopś może ją buchnąć spod szpitala. Odpaliłam ją i pojechałam na Kolejową. - Dzień dobry. - krzyknęłam w progu i pobiegłam na górę na chirurgię. - Branodn Brandon. - jęczałam zaglądając do każdej sali. Dopiero kiedy go znalazłam odetchnęłam z ulgą. Mój mały leżał na sali z opatrzoną głową i złamaną ręka. - Cześć słoneczko. - powiedziałam do niego i postawiłam owoce w misie na stoliku. - Cześć malutka. Jak tam dzidziuś? - zapytał przymilnie. - Bardzo dobrze. Czuję się coraz lepiej i nawet jeżdżę samochodem/ - powiedziałam z dumą. - Moja mała dzielna dziewczynka!! - odparł on i pogładził mnie po brzuszku. - Jesteś słodki....- powiedziałam szczerze i pogłaskałam go po głowie. - Au, boli...- powiedział. Poszłam do mamy. Ale zamiast mojej dzielnej matki ujrzałam szlochającą kobiete. - mamo, coś nie tak z małą? - zapytałam szybko - Tak. Tak ona jest w stanie krytycznym / - zaraz zaczęłam pocieszać mamę. Dopóki nie powiedziała mi: |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|