|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej? | |||
Henryk Ćwir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 | 21.15% |
Majka Ćwir |
19 | 8.37% |
Jan Nowak |
74 | 32.60% |
Anna Nowak |
9 | 3.96% |
Kasandra Ćwir |
34 | 14.98% |
Marek Kawaler |
15 | 6.61% |
Inny |
28 | 12.33% |
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() No i w rezultacie mamy temat całkiem ładny ^^ Założę konkurencyjny temat "która tapeta z THE SIMS jest najgorsza", i wtedy pozwalam ci się wpisać ze swoim komentarzem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
o jakich rodzinach mowicie??
![]() a o tych gototwych... ja je zaraz na poczatku kasuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nienawidzę nowaka! Wyglą
da jak śmieciarz! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Najbardziej nie lubię tej drugiej Papużki, murzynki, ponieważ kiedy po raz pierwszy grałam w simsy od razu została lesbijką :/ Lubię Ćwirów, ponieważ są on dobrze wychowani, dość "wstrzemięźliwi" i dobrze wychowani. Wkurzają mnie za to Maschugga, bo ich dom jest moim pewnym wyobrażeniem burdelu, a ta kobieta ma na twatzu wielką brodawkę i jest podobna do sprzątaczki. A poza tym jest wróżbitką, a nie przepadam za takimi :/
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie lubię Henryka, bo on wykorzystuje Majkę. Ona nie pracuje, cały czas wkoło domu lata, a on przynosi marne zarobki, wogóle jej nie kocha, a jak już Majka sobie odpoczywa to on się do niej dowala :]
Wogóle to na razie najbardziej polubiłam właśnie Majkę. A właściwie to czemu tak jej się czepiacie ? że nie ma poczucia humoru ? a może jest nieszczęśliwa u boku Henryka ? moze kocha kogoś innego ? może nie ma humoru, bo jej ukochany nie żyje ? a nie myśleliście dlaczego Majka, z dobrego domu, wychowana i elegancka wyszła za takiego idiotę jak Henryk ? może zawaliło jej się całe życie ? może szuka szansy na lepsze życie ? Bo moim zdaniem to ona teraz się marnuje biedaczka z tym brzydkim, wogóle nie własnym dzieckiem, głupim mężem, jej serce ucieka gdzieś zupełnie indziej.. może właśnie na ten cmentarz koło domu.. nie pomyśleliscie :] ? Ostatnio edytowane przez apes666 : 21.11.2004 - 19:54 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przecież w TS2 majka ma pragnienei romansowania. Flirtowała z Włochem, itd itp. To proste, a potem byla w milowie i nie kwapiła sie by do neigo wrócić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
dla mnie Henryk Cwir bo jak jeszcze w The Sims zwykle gralam to on raz popsul jednym simom kibel i stal tam caly czas i caly czas spuszczal wode :laugha:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|