|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
| Wenezuelska telenowela |
|
117 | 22.50% |
| Poszukiwanie UFO |
|
17 | 3.27% |
| Życie bez zmartwień |
|
101 | 19.42% |
| Normalne życie |
|
285 | 54.81% |
| Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ja, mimo że nie mam the sims 2, To w the sims 1 najczęściej życie moich simów wydlądało jak wenezuelska telenowela. Dość często moi simowie prowadzą też normalne życie, tyle tylko że jest to dość...nudne. Jak dostane the sims 2 to myśle że najpierw moi simowie będą prowadzili normalne życie, a jak mi się to znudzi to znowu życie jak w telenoweli się zacznie...(morderstwa, zdrady, bogactwo, bieda itd.)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moje simy prowadzą życie bez zmartwień i tak właśnie zaznaczyłam. Zawsze paski potrzeb są na zielono a wskaźnik aspiracji przynajmniej złoty
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja zaznaczylam, życie bez zmartwień. Bo u moich simsów tak to wlasnie wygląda, staram sie zaspokajac ich potrzeby i wszystko. ( U mnie w ogole nie ma dziadkow
)
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
U mnie raczej żyją życiem normalnym. Czyli praca, jedzenie, wypoczynek, bara-bara
, tak w kółko no czasem coś im się wydarzy ale to chyba czasem.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
U mnie to wenezulelska telenowela..Ciagle sie zdradzaja maja wiele romansowych przygod z roznymi simami..Ja bym mogla tylko dawac im aspiracje romansowania....No ale musi byc jakis zroznicowanie..
W rodzinkach najczesciej jest status platynowy...Bardzo latwo mi go osiagnac...
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
jak na razie u mnie to zyja normalnie. No ale napisalam "jak na razie" bo nastepna rodzinke, jaka chce stworzyc to jakies monstrualne potworki z zdeformowana twarzą
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Zaczynam się Ciebie bać, wiesz? |
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja na telenowele oczywiście zagłosowałem bo moi simowie sei przeprowadzjac co tydzień każy ma z każdym dziecko (troszke przesadziłem z tymi dziećmi ) jedni u mnei są biedni tak że hej drudzy tak bogaci zę nie mają ządnych zmartwień ale dużo sie dzieje w Weronie juz o zdradach i romansach nie wspomne ani o rozwodach , ani znajomościach na jedną noc cześto też jedni sie bogacą kosztem innych albo osiągają szczyty karier dzięki taki mślubą z kimś kot zna wielu simów a po tym jak sei już osiągnie ten szczyt to rozwód
Ostatnio edytowane przez Toxic : 25.01.2005 - 14:39 |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Hehe, ja wybrałem normalne życie... ale niedługo chyba zrobie nowe otoczonko.... i zrobie "brazylijski serial"
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja mam dokładnie takie życie jednej rodzinki państwa Krenczers: Założyłam rodzinkę, wprawiłam aby Rebirth i Dishy pozakochiwały się w facetach, potem zgarniałam kasę i odsyłałam ich do domu, wcześniej adoptując, lub kiedy urodziło mi się dziecko. Jest całkiem spoko. Kiedy się starzeją (mają kilka dni do emeryturki) rezygnuję z pracy i wynoszę z domu, bo już nie są pożyteczni. U mnie kobieta (Grassy) siedzi przy garach, Kochanek (Bobben) Uczy się, patrzy na telwizor, śpi, MĄŻ (Serry) uwielbia dzieci, dlatego je adoptuję, i dzieci (Rowen, Kikka) spokojnie się uczą. Jednak, często ich życie jest zaburzone bo matka w nocy robi balangi i sprowadza ludzi do domu, zakochując, a potem zrywając z nimi.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|