Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.11.2004, 19:44   #1
Xtinka
Guest

ThumbsUp

Cytat:
Napisał rainne
nie, nie zrobili tak specjalnie, bo mi urodzili się raz po kolei dwaj chłopcy, kiedy indziej trzy dziewczynki pod rząd, czyli nie jest to nigdzie ustawione. prawdopobnie na płeć dziecka ma wpływ płeć osoby starającej się o dziecko, jak jest to kobieta, to rodzi się chłopiec, jak mężczyzna, to rodzi się dziewczynka.
nie wiem czymożna mieć np. 2 dziewczynki.Ja np. miałam już 2 razy chłopiec,dziewczynka :bow: :bow: :mbounce: :mbounce:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.11.2004, 19:50   #2
Trish
Guest

Domyślnie

co zrobic zeby nie urodzily się blizniaki????
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.11.2004, 20:17   #3
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Xtinka
nie wiem czymożna mieć np. 2 dziewczynki.Ja np. miałam już 2 razy chłopiec,dziewczynka
taaa... nie można... bo co to by była za gra, gdyby się urodziły dwie dziewczynki... jeeeeej, przecież to w dużej mierze losowe jest.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.11.2004, 09:25   #4
Mesmerize
Guest

Domyślnie

a moim zdaniem to nie zalezy kto sie stara o dziecko.. bo mi sie urodzilo z 10 dziewczynek (w roznych rodzinach, i raz sie facet staral raz babka) az sie chlopczyk w koncu urodzil
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2004, 19:48   #5
Z-I-E-L-A-K
Guest

Domyślnie

ja mialem 1 dziewczyne a przez to ze przeczytalem temat na tym forum o blizniakach to chcialem se jeszcze 2 chlopcow zalatwic
robilem tak jak mowili na tym forum (a mowili tak :jedzenie ciasteczek podczas ciazy zwieksza szanse na blizniaki o ok. 50%) czyli zarlem moja simka tylko i wylocznie ciasteczka i mi sie dodatkowe dwie dziewczynki urodzily czyli razem 3 z rzedu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2004, 23:03   #6
Lea
Guest

Domyślnie

To któe się stara o dziecko wcasle się nie sprawdza! Zawsze jest losowo. Na 7 dzieci (tyle razy sprawdzałam) potwierdziło się 3 razy czyli 50% szans. Innymi słowy, Nie ma znaczenia kto się stara o dziecko!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 19:54   #7
lavander0
Guest

Domyślnie

To na pewno jest losowe. Sprawdziłam. Dark Magican Girl skąd masz ksywkę?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 20:28   #8
ssparrow
Guest

Domyślnie

Podczas tworzenia dziecka z dwóch simów w tworzeniu rodziny jest tyle możliwości a ja zawsze mam tak, że nawet jeśli się urodzi dziewczynka chłopiec dziewczynka to obie dziewczynki są IDENTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 20:32   #9
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał ssparrow
Podczas tworzenia dziecka z dwóch simów w tworzeniu rodziny jest tyle możliwości a ja zawsze mam tak, że nawet jeśli się urodzi dziewczynka chłopiec dziewczynka to obie dziewczynki są IDENTYCZNE!!!!!!!!!!!!!!!!
dziwne. chociaż czytałam, że to się zdarza. jak na razie u mnie córki i synowie wychodzą różni, a mimo wszystko podobni do siebie genetycznie.
heh, zawsze możesz poprzez lustro zmienić fryzurę i makijaż, żeby odróżnić od siebie dzieci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.11.2004, 22:06   #10
Moonia
Guest

Domyślnie

Ssparow, nie tylko u Ciebie tak jest. Fakt, że nie zawsze, ale u mnie też zdarza się, że dziewczynki są identyczne. To podobno dlatego, że twórcy chcieli, żeby dzieci były jak najbardziej podobne do rodziców i występują takie oto efekty uboczne Ja robię tak jak mówi Rainne - zmieniam fryzury i makijaże, to działa
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania