![]() |
#142 |
Reputacja: 13
|
![]()
A mi dzisiaj tak sie stało: miałam simke w ciąży i sie normalnie kąpała. Tak sie złożyło że akurat miała taki termin rodzenia i wyszła z wanny żeby urodzić i sie nie ubrała i rodziła naga(tyle że cenzura z wanny została na niej) Normalnie dla mnie to był szok!! A na dokładke urodziła mi bliżniaki (chłopca i dziewczynkę) o które prosiłam w pewnej forumowej sondzie(pewnie pamiętacie)!! I mam teraz trzy małe bachory (bo jedno miałam wcześniej) i kasy niezbyt wiele...To ci historia mi to sie pierwszy raz zdarzylo....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Ja mam coś dziwnego
![]() Ściągnełam z thesims2.com komputer nie nazywaj mnie coś tam coś tam. I nie dość że były komputery na liście we wszystkich kolorach to miałam dodatkowo jakąś furkę: ![]() Ma dokładnie ten sam opis co komputer ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Angeo : 28.11.2004 - 22:21 |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
o bosze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
z www.thesims2.com komputer "NIE NAZYWAJ MNIE SPODEK" taki nowoczesny komp i dodatkowo ta bryka mi wskoczyła
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#147 | |
Guest
|
![]() Cytat:
hmmm nie możliwe aby z kompa tp było bo ja mam przystkie kompy coi są na thesims2.com i nie mam takiej bryki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
Nie wlasnie nie sciagalam domku i dlatego mnie to dziwi
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |