![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie no, sama na to jakoś wpadłam, ale kupiłam mu wcześniej kuchenkę, lodówka pełna, są szafki na których kroi, wszystko jest. NIczego nie ma w piekarniku.
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Nie kombinowałaś nic z wiekiem tego sima? ... dzieci nie gotują na dorosłych kuchenkach ...
No nie wiem, jeśli wiek się zgadza i gotowanie masz na 2-3 kreski, to musi mieć możliwość używania kuchenki. Grilować też nie potrafi? To mogą nawet nastolatki ... Jak nic nie pomoże (???), to można mu jeszcze pokasować niektóre wspomnienia (programem SimPE), ale to naprawdę w ostateczności. |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Nie, nie kombinowałam. Oryginalnie dorosły sim. Ponadto mój dorosły sim poza podstawowoymi wspomnieniami każdego dorosłego ma tylko 3 wspomnienia: ja i Eva poznajemy się, wprowadzka do nowego domu i osiągnęłem max umiejętności gotowanie.
Sadystycznie zmusiłam go aby się uczył i uczył. No i figa. Z makiem. ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
No nie bardzo.
Inne simy, nawet jeżeli w zepędach pełnych sadyzmu zmuszam je do nieustannej nauki, jakoś sobie radzą. Tylko jeden cioł. Używam SimPe ale nie do tego sima. Ale nawet sobie poprzeglądałam jego "dane" i ma te wszystkie puknty, ładnie jest...
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
To ja widzę tylko jedną możliwość - koleś jest "niewyuczalny" w specjalności gotowanie ....
Zakładam że manewry typu przeprowadzka i kasowanie sima już ćwiczyłaś? |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
1. Ta, przeprowadzka itp. nie dają rezultatów. Gasp...
2. mika860, nie bardzo rozumiem twoje stwierdzenie. toć mówię że ma wkute max umiejętności...!
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Słyszałam, że jeśli sim dużo razy przypalał jedzenie, może zacząć bać się gotować. Sprawdź ile razy (i czy wogóle) przypalał jedzenie. Jest jeszcze możliwość zapętlenia się gry. Np. jeśli twój sim miał 9 punktów gotowania i w pracy dostał 2 to daje 11, czyli coś niewytłumaczalnego dla gry. A wtedy twój sim do końca życia nic nie ugotuje oprócz rzeczy, które wymieniłaś.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|