Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.12.2004, 01:43   #171
sara lee
Guest

Domyślnie

Teraz moja kolej Szukałam takiego tematu Przy niekturych sytuacjach naprawdę poważnie się uśmiałam

Może moje historyjki nie są takie niezwykłe, ale może komuś humorek poprawią

Pierwsze zdarzenie miało miejsce (widziałam to już gdzieś... rainne to opisywała ) na początku mojego grania, więc byłam zafascynowana Starszy braciszek Przemuś "odłożył" nie tak jak trzeba swoją młodszą siostrzyczkę Kornelię...

To są bardziej błędy gry (ale zabawne )
Na kolejnych screen'ach widzimy małą Arleen trzymaną... troszku dziwnie Arleen to dziecko obcego i jakiegoś Dziwaka, ale nie pamiętam którego... Arleen ma brata Aliena O nim w dalszej części...

Teraz to się zacznie... Mały Alien zapoznał się z małą Elią... Postanowiłam, że będą ze sobą DO KOŃCA ŻYCIA xP (brutalnie ). Tak więc pograłam Alienem, żeby był dzieckiem... Poszłam sobie do parceli Elii, aby i ona była dzieckiem Później wróciłam do Alienka i zaprosiłam Elię... Grałam troszku, ale mi się znudziło i wróciłam (POZOSTAWIAJĄC ELIĘ NA PARCELI ALIENA JAKO DZIECKO - BYŁA GOŚCIEM) do domku Elii Zaczęło mi się dobrze grać i Elia (dokładnie Sara Rachela Elia ) z dziecka stała się nastolatką... Przywdziała piękne ciuszki mamine ( z okresu, kiedy mamusia nastolatką była ) i endo!! Myślę sobie... Alien nie nadąża!!! Za malutki jest do Elii... Więc wpadam na parcelę Alienka... A tu wieczór zapada... I po pozostawioną tam Rachelkę przychodzi tatuś (komunikat widziałam...). Ciekawa co z tą moją simką idę z ciekawości zobaczyć jak wygląda A TU BACH!!!!!!!!!!!!! Mało z krzesła nie spadłam!!!!! LILIPUT!!! Zresztą, sami zobaczcie...

No i w tym momencie co byście sobie pomyśleli... xP

A tu kilka "przenikaczy" :wacko:

Koniec
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.12.2004, 01:59   #172
mariq
Guest

Domyślnie

o boże mi sie nidy takie coś nie zdarzytło

PS co ten królik robi tej dziewczynce ?? :shock: :shock: :shock: :laugh: :laugh: :laugh: :laugha: :laugha: :laugha: :w00t: :w00t: :w00t:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 17:55   #173
Sesca
Guest

Domyślnie

Boże, sara lee - myślisz, że ja w to uwierzę?
Kody na karlenie się i move objects on!

Idź, idź, pokłam gdzie indziej. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 18:43   #174
sara lee
Guest

ThumbsDown Leń

Cytat:
Napisał Tavion

1. To jest temat: Dziwne zdarzenia... xP
2. Hmmm... Albo mi się wydaje, albo nabijasz sobie posty Jak sądzisz, że kłamię, ok... Wyślij mi PW
3. Skoro posądzasz mnie o kłamstwa, może sama często kłamiesz???
4. Dziwne historie zdarzają się u mnie często... Nawet bez kodów. Gra jest bełna bug'ów. Teraz mam łatkę, ale to zdarzyło się na początku mojej przygody z grą.
5. Gdyby to był kod, to nie wsadziłabym tu tylu fotek!!! Szkoda byłoby mi miejsca na serwerze.
6. Pomyśl trochę... :\ Jaką satysfakcję pytam się miałabym z tego, gdybym dała wam tu coś po kodach??? :wacko: Tak się stało i byłam zdziwiona, a jeśli jesteś leniwa i nie chce Ci się sprawdzić na simach, tylko od razu posądzasz o TAKIE rzeczy, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj....
7. Nie marnowałabym waszego czasu na oglądanie fotek zrobionych celowo. I tak go marnuję tłumacząc się, ale nienawidzę oszczerstw, zwłaszcza tego typu...
8. Ciekawa jestem czy u kogoś też zdarzyła się taka historia... Jak ktoś jest troszku bardziej zaciekawiony grą niż wypisywaniem wymysłów to niech sprawdzi Bardzo chciałabym wiedzieć...

Ps. Przypadkowo dodałam Kosiarza do rodziny... Opis w temacie Mroczny Kosiarz... To jest rzeczywiście po hack'u włożonym do gry... Ale za to fajnie wygląda
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 18:54   #175
Sesca
Guest

Domyślnie

Ej, no weź przestań. Kto się nabierze na tego karła? Ewidentnie widać cheat'y.
Z króliczkiem jestem w stanie uwierzyć, bo on często przytula mnie od tyłu.

Ale inne, to sztuczki przy użyciu kodów, widać na pierwszy rzut oka.
A twoje argumenty są wprost zniewalające.

Nie ze mną te numery, kotku.

EDIT - Z tą owsianką... szkoda gadać. Sama robiłam takie tricki żeby zobaczyć jak to wygląda.
Gościu grzebał w tym sztucznym ciele (nagroda zawodowa medyka), ty go odsunęłaś, wyjęłaś wyjmowany przedmiot a w łapy wsadziłaś owsiankę.
Bee, nie ładnie kłamać.

Ostatnio edytowane przez Poison Paradise : 13.12.2004 - 18:58
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 19:31   #176
Kubeczek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tavion

to nie są kłamstwa, u mnie ten karzeł, dziecko dziwnie trzymane i wykrzywione łapy też były

1.karzeł:zaprosiłem do jakiegoś domu sima-dziecko. wyszedłem z tej rodziny i zagrałem tą, w której był ten dzieciak,który był już potem nastolatkiem. jak znowu włączyłem tą pierwszą rodzinę to ten simek był właśnie tak zniekształcony

2.dziecko:u mnie simowi podczas przebierania usztywniła się ręka(nie ruszała się). jak ten sim podszedł do dziecka, wziął je i trzyma je JEDNĄ ręką(dziwne że mu nie upadło.

a 3-ręce to nie wiem czemu...

i co do dzieci-jak mam bliźniaki (tej samej płci), to (jak na razie)są inne, a potrafi być klika "osobnych" dzieci i mogą być takie same!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 20:14   #177
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Tavion
Ej, no weź przestań. Kto się nabierze na tego karła? Ewidentnie widać cheat'y.
Z króliczkiem jestem w stanie uwierzyć, bo on często przytula mnie od tyłu.

Ale inne, to sztuczki przy użyciu kodów, widać na pierwszy rzut oka.
A twoje argumenty są wprost zniewalające.

Nie ze mną te numery, kotku.

EDIT - Z tą owsianką... szkoda gadać. Sama robiłam takie tricki żeby zobaczyć jak to wygląda.
Gościu grzebał w tym sztucznym ciele (nagroda zawodowa medyka), ty go odsunęłaś, wyjęłaś wyjmowany przedmiot a w łapy wsadziłaś owsiankę.
Bee, nie ładnie kłamać.

Z tym karłem to wcale nie jest oszustwo... Mi się też to zdażyło (mam nawet fotkę)a w sumie to już o tym pisałam. Jak nie wiesz, to nie gadaj. U mnie była simka w wieku dziecko i przez ten błąd bawiła się zabawkami tla małych dzieci (tak się poruszała, spała w kojcu itp.) Czasem się to zdaża (to było jak wyczłam z gry sprzedając czy coś t w tym stylu;dzieciak stał się znowu mały, ale wyglądał normalnie)

sprostowanie - to nie było u mnie, tylko u mojej siostry.
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.12.2004, 20:30   #178
Mesmerize
Guest

Domyślnie

co do wyginania sie rak.. to u mnie simce zostalo tak jak skonczyla rozmawiac przez tel i nic jej z rak nie wyciagalam.. i tak lazila ze szytwna reka.. az jej kazalam grac na pianinie i bum, naprawila sie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.12.2004, 07:03   #179
-tamatha-
Guest

Domyślnie

ja tak miałam z tą ręką kiedy wyciągnęłam simce dziecko z ręki.... niestety bobo mi znikło, a nie zdąrzyłam zapisać bo to było zaraz po urodzeniu.....Skąd miałam wiedzieć, że tak się stanie ;( .
PS. U was simy też mają takiego zeza bo mój ciągle tymi lotkami trafia w ściane fajnie to wygląda, ale mógłby ją wyjąć pos kończeniu grania co za maniery
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.12.2004, 10:08   #180
Królik
Guest

Cool

Chciałam spojżeć na moją okolice z góry, więc oddalam widok, spoglądam na chmury, i... oczom nie wierze!! - śnieg pada!!!!!!!!! :shock: Oczywiście nie spada na ziemie, tylko pozostaje przy chmurze. A jak mnie ktoś nauczy umieszczać na forum zdjęcia, to dam screena.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania