![]() |
#171 |
Guest
|
![]()
Teraz moja kolej
![]() ![]() ![]() Może moje historyjki nie są takie niezwykłe, ale może komuś humorek poprawią ![]() Pierwsze zdarzenie miało miejsce (widziałam to już gdzieś... rainne to opisywała ![]() ![]() ![]() ![]() To są bardziej błędy gry (ale zabawne ![]() Na kolejnych screen'ach widzimy małą Arleen trzymaną... troszku dziwnie ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz to się zacznie... Mały Alien zapoznał się z małą Elią... Postanowiłam, że będą ze sobą DO KOŃCA ŻYCIA xP (brutalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i w tym momencie co byście sobie pomyśleli... xP A tu kilka "przenikaczy" :wacko: ![]() ![]() Koniec ![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
o boże
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS co ten królik robi tej dziewczynce ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Boże, sara lee - myślisz, że ja w to uwierzę?
Kody na karlenie się i move objects on! Idź, idź, pokłam gdzie indziej. :\ |
![]() |
![]() |
#174 | |
Guest
|
![]() Cytat:
2. Hmmm... Albo mi się wydaje, albo nabijasz sobie posty ![]() ![]() 3. Skoro posądzasz mnie o kłamstwa, może sama często kłamiesz??? ![]() 4. Dziwne historie zdarzają się u mnie często... Nawet bez kodów. Gra jest bełna bug'ów. Teraz mam łatkę, ale to zdarzyło się na początku mojej przygody z grą. 5. Gdyby to był kod, to nie wsadziłabym tu tylu fotek!!! Szkoda byłoby mi miejsca na serwerze. ![]() 6. Pomyśl trochę... :\ Jaką satysfakcję pytam się miałabym z tego, gdybym dała wam tu coś po kodach??? :wacko: Tak się stało i byłam zdziwiona, a jeśli jesteś leniwa i nie chce Ci się sprawdzić na simach, tylko od razu posądzasz o TAKIE rzeczy, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj.... 7. Nie marnowałabym waszego czasu na oglądanie fotek zrobionych celowo. I tak go marnuję tłumacząc się, ale nienawidzę oszczerstw, zwłaszcza tego typu... 8. Ciekawa jestem czy u kogoś też zdarzyła się taka historia... Jak ktoś jest troszku bardziej zaciekawiony grą niż wypisywaniem wymysłów to niech sprawdzi ![]() Ps. Przypadkowo dodałam Kosiarza do rodziny... Opis w temacie Mroczny Kosiarz... To jest rzeczywiście po hack'u włożonym do gry... Ale za to ![]() |
|
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Ej, no weź przestań. Kto się nabierze na tego karła?
![]() Z króliczkiem jestem w stanie uwierzyć, bo on często przytula mnie od tyłu. Ale inne, to sztuczki przy użyciu kodów, widać na pierwszy rzut oka. A twoje argumenty są wprost zniewalające. Nie ze mną te numery, kotku. ![]() EDIT - Z tą owsianką... szkoda gadać. Sama robiłam takie tricki żeby zobaczyć jak to wygląda. Gościu grzebał w tym sztucznym ciele (nagroda zawodowa medyka), ty go odsunęłaś, wyjęłaś wyjmowany przedmiot a w łapy wsadziłaś owsiankę. Bee, nie ładnie kłamać. Ostatnio edytowane przez Poison Paradise : 13.12.2004 - 18:58 |
![]() |
![]() |
#176 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1.karzeł:zaprosiłem do jakiegoś domu sima-dziecko. wyszedłem z tej rodziny i zagrałem tą, w której był ten dzieciak,który był już potem nastolatkiem. jak znowu włączyłem tą pierwszą rodzinę to ten simek był właśnie tak zniekształcony 2.dziecko:u mnie simowi podczas przebierania usztywniła się ręka(nie ruszała się). jak ten sim podszedł do dziecka, wziął je i trzyma je JEDNĄ ręką(dziwne że mu nie upadło. a 3-ręce to nie wiem czemu... i co do dzieci-jak mam bliźniaki (tej samej płci), to (jak na razie)są inne, a potrafi być klika "osobnych" dzieci i mogą być takie same! |
|
![]() |
![]() |
#177 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Z tym karłem to wcale nie jest oszustwo... Mi się też to zdażyło (mam nawet fotkę)a w sumie to już o tym pisałam. Jak nie wiesz, to nie gadaj. U mnie była simka w wieku dziecko i przez ten błąd bawiła się zabawkami tla małych dzieci (tak się poruszała, spała w kojcu itp.) Czasem się to zdaża (to było jak wyczłam z gry sprzedając czy coś t w tym stylu;dzieciak stał się znowu mały, ale wyglądał normalnie) sprostowanie - to nie było u mnie, tylko u mojej siostry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
co do wyginania sie rak.. to u mnie simce zostalo tak jak skonczyla rozmawiac przez tel
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
ja tak miałam z tą ręką kiedy wyciągnęłam simce dziecko z ręki.... niestety bobo mi znikło, a nie zdąrzyłam zapisać bo to było zaraz po urodzeniu.....Skąd miałam wiedzieć, że tak się stanie ;( .
PS. U was simy też mają takiego zeza bo mój ciągle tymi lotkami trafia w ściane fajnie to wygląda, ale mógłby ją wyjąć pos kończeniu grania co za maniery ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Chciałam spojżeć na moją okolice z góry, więc oddalam widok, spoglądam na chmury, i... oczom nie wierze!! - śnieg pada!!!!!!!!! :shock: Oczywiście nie spada na ziemie, tylko pozostaje przy chmurze. A jak mnie ktoś nauczy umieszczać na forum zdjęcia, to dam screena.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|