|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ej, no weź przestań. Kto się nabierze na tego karła?
![]() Z króliczkiem jestem w stanie uwierzyć, bo on często przytula mnie od tyłu. Ale inne, to sztuczki przy użyciu kodów, widać na pierwszy rzut oka. A twoje argumenty są wprost zniewalające. Nie ze mną te numery, kotku. ![]() EDIT - Z tą owsianką... szkoda gadać. Sama robiłam takie tricki żeby zobaczyć jak to wygląda. Gościu grzebał w tym sztucznym ciele (nagroda zawodowa medyka), ty go odsunęłaś, wyjęłaś wyjmowany przedmiot a w łapy wsadziłaś owsiankę. Bee, nie ładnie kłamać. Ostatnio edytowane przez Poison Paradise : 13.12.2004 - 18:58 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Z tym karłem to wcale nie jest oszustwo... Mi się też to zdażyło (mam nawet fotkę)a w sumie to już o tym pisałam. Jak nie wiesz, to nie gadaj. U mnie była simka w wieku dziecko i przez ten błąd bawiła się zabawkami tla małych dzieci (tak się poruszała, spała w kojcu itp.) Czasem się to zdaża (to było jak wyczłam z gry sprzedając czy coś t w tym stylu;dzieciak stał się znowu mały, ale wyglądał normalnie) sprostowanie - to nie było u mnie, tylko u mojej siostry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
co do wyginania sie rak.. to u mnie simce zostalo tak jak skonczyla rozmawiac przez tel
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A ta reke to tak dlatego ze kiedy wyszlam z tej rodzinki to akurat cos jadl |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Cóż wczoraj jak grałem z przyjacielem zdarzyło się coś dziwnego. Rodzinka jednoosobowa, siedzi sim i telefon, odbiera, a tu dziewczynka dzwoni, my wkurzani odkładamy słuchawkę, następnego dnia znowu dzwoni, tak codziennie. Pewnego dnia potrzebowaliśmjy przyjaciół do awansu, więc ja mówie, że skoro ona tak dzwoni, to może już się z nią zaprzyjaźnimy? Dobra dzwonimy do niej, gadamy i jest przyjaciel. Wybiła godzina 22, sim poszedł coś zjeść, a ja patrze, a tu matka tej dziewcztnki w klopie siedzi! Przeciesz jej nie zapraszaliśmy, potem zaczęła obrażać naszego sima, to my ją i wywaliliśmy ja z domu. Następnego dnia dzwonimy do dziewczynki znów, a potem wieczorem znowu ta krowa przyszała :[. Mieliście coś takiego?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja miałam coś podobnego
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja miałam jedną dziwną sytuacje z udziałem diny kaliente.... akurat była w ciąży (ale brzuszka jeszcze nie było widać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mój sim spokojnie gotuje sobie obiad. Nagle wpada jeden z braci Dziwaków (w ciązy) zaczyna bawić się w przepychanki z moim simem, potem siada na podłodze, zaczyna płakać i umiera.
No cóż, miła wizyta. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|