|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
tak patrzyłem, a inni simowie normalnie przychodzą, jak organizuje nawet impreezke to przychodzą tylko że niewiem jaki efekt imprezki bo nie ma wogole informacji jak inprezka wypadła tzn co godzine nawet to okienko sie nie pojawia ;( musze sprawdzić czy oni wogole mają w spomnieniach że była robiona imprezka, jak sprawdze to napisze
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja też niedawno grałam w ts2...i zaprosiłm dyrcia...po raz pierwszy....i nie przyszedł za drugim razem tak...o co tu chodzi?? ;(
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.
Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała. |
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
problemem było jacuzzi, albo jakiś śmieć na trawniku...
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
a mi się raz zdażyło, że miałam .dwie simki w szkole prywatnej. I było tak około siedemnastej i pokazał się komunikat, że ,,dyrektor przyjeżdża na obiad przygotuj smaczny posiłek" (czy jakoś tak nie pamiętam) Och byłam bardzo zdziwiona.
No i przyjechał były na nim wszystkie opcje te co zwykle gdy przyjezdża zaproś na obiad itp. ipokazał się ten komunikat z tymi punktami. Jednak po ugotowaniu obiadu i zaproszenia go do zjedzenia dyrcio grał zawzięcie w miszuno i za żadne skarby nie chciał odpuścić. No więc skasowałam grę,ale on nadal stoi w miejscu. No to postanowiłam na siłe ,,Zaprowadzić" go do kuchni w trybie kupowania , ale gdy włączyłam tryb życia dyrektora już nie było i komunikat znikł. A tak bardzo chciałam zobaczyć kto dostałby się do szkoły prywatnej. /a może przyszedł na zwiady by sprawdzić jak tam jego uczennice? :laugha: |
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 10
|
Ja zainstalowałam jednego patcha, ale nie zauważyłam poprawy(pokojówka miała sprzątać butelki), dyrektora już nawet nie zapraszam...nie udawało mi się nigdy go do końca zadowolić (
)Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_- |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Ale chyba macie rację, moja siostra ma lepszy komp bo dostała go po mnie(ja już miałam) Szkoda...Ps. a co do dyrektora to...zanim się ściągnie pataha było napisane lepiej zapisać jakieś tam pliki...tak na wszelki wypadek. |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|