Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.12.2004, 09:24   #1
mariq
Guest

Domyślnie

tak patrzyłem, a inni simowie normalnie przychodzą, jak organizuje nawet impreezke to przychodzą tylko że niewiem jaki efekt imprezki bo nie ma wogole informacji jak inprezka wypadła tzn co godzine nawet to okienko sie nie pojawia ;( musze sprawdzić czy oni wogole mają w spomnieniach że była robiona imprezka, jak sprawdze to napisze
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2004, 10:21   #2
Cornelia14
Guest

Domyślnie

Ja też niedawno grałam w ts2...i zaprosiłm dyrcia...po raz pierwszy....i nie przyszedł za drugim razem tak...o co tu chodzi?? ;(
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 19:32   #3
Kabisa
Guest

Domyślnie

U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.

Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 19:37   #4
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kabisa
U mnie czasem tez się tak dzieje. Zauwazyłam ,że najczęściej u mnie dyrcio znika w domach gdzie stworzyłam piwnicę itp. Ale w piwnicy go nie ma. Wyprowadzka nie pomaga ale przeprowadzka w inne miejsce tak :-]. Pewnie gra uważa ,że dyrcio jest w tym domu i dlatego nie chce przyjść następny.

Wypróbuj przeprowadzkę (zbuduj nowy dom) . Może zadziała.
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 21:55   #5
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał rainne
a u mnie, też zauważyłam i sprawdzałam i mi się potwierdzało, gdy na zewnątrz domu było jacuzzi dyrektor powiedział, że chyba ta rodzina nie może mieć nic wspólnego z tak poważną instytucją i już go nie było jak wannę usunęłam z podwórka (a właściwie z balkonu) i wstawiłam ją do domu, to grzecznie wszedł i było wszystko ok.
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 20:44   #6
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
Hmmm.... U mnie jaccuzi nie robi aż takiego wrażenia na dyrektorze, raczej brak dachu... Wtedy (nim się zoriętowałam) mówił że ta rodzina nie powinna... i znikał. Dałam dach i od razu dał się oprowadzić i w ogóle. Może w ramach przenoszenia jaccuzi dałaś też dach?
e-e... zawsze sprawdzam zbudowany dom czy ma wszystko co trzeba... dach był problemem było jacuzzi, albo jakiś śmieć na trawniku...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.12.2004, 21:25   #7
-tamatha-
Guest

Domyślnie

a mi się raz zdażyło, że miałam .dwie simki w szkole prywatnej. I było tak około siedemnastej i pokazał się komunikat, że ,,dyrektor przyjeżdża na obiad przygotuj smaczny posiłek" (czy jakoś tak nie pamiętam) Och byłam bardzo zdziwiona.
No i przyjechał były na nim wszystkie opcje te co zwykle gdy przyjezdża zaproś na obiad itp. ipokazał się ten komunikat z tymi punktami. Jednak po ugotowaniu obiadu i zaproszenia go do zjedzenia dyrcio grał zawzięcie w miszuno i za żadne skarby nie chciał odpuścić. No więc skasowałam grę,ale on nadal stoi w miejscu. No to postanowiłam na siłe ,,Zaprowadzić" go do kuchni w trybie kupowania , ale gdy włączyłam tryb życia dyrektora już nie było i komunikat znikł. A tak bardzo chciałam zobaczyć kto dostałby się do szkoły prywatnej. /a może przyszedł na zwiady by sprawdzić jak tam jego uczennice? :laugha:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2004, 08:24   #8
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja zainstalowałam jednego patcha, ale nie zauważyłam poprawy(pokojówka miała sprzątać butelki), dyrektora już nawet nie zapraszam...nie udawało mi się nigdy go do końca zadowolić ( )

Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2004, 13:33   #9
Moonia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał sephora
Ps. A wiecie może dlaczego moja siostra może na swoim kompie zapraszać na imprę 8 osób a ja tylko dwie? Co to za impreza -_-
Może siostra wpisała kod intProp maxNumOfVisitingSims 9 i uprzejmnie się nim z Tobą nie podzieliła?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2004, 15:17   #10
sephora

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Moonia
Może siostra wpisała kod intProp maxNumOfVisitingSims 9 i uprzejmnie się nim z Tobą nie podzieliła?
Moja siostra ma 9 lat i nie wie do czego służy komputer

Ale chyba macie rację, moja siostra ma lepszy komp bo dostała go po mnie(ja już miałam) Szkoda...

Ps. a co do dyrektora to...zanim się ściągnie pataha było napisane lepiej zapisać jakieś tam pliki...tak na wszelki wypadek.
sephora jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania