![]() |
#92 |
Guest
|
![]()
Ja miałam księcia z nieudanego właśnie czaru :smart:
|
![]() |
#93 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A mi się książe udał!!! Ale potu to ja jeszcze nie miałam!!! :mbounce: |
|
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Skąd biorą się ropuchy?
|
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
no jak zamienisz kogos czarem albo pojawiają siem ropuchy z nieudanego czaru...
|
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
A jakie np. składniki trzeba zmieszaćżeby się zaklęcie nie udało? Bo mi się tylko wkurzała simka, a żadnych ropuch nie było!
|
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Ja miałam księcia bardzo brzydkiego :\ , z ropuchy po nieudanym czarze. Taki głupi murzyn. Akurat miałam uropuchowienie i potrzebowałam królika doświadczalnego... . Zaczekałam, aż mój smok zje inne ropuchy i zamieniłam go w kolejną. Moja Pyritie (smoczek) była zachwycona. Biedny Rafael skończył w żołądku głodnej bestii :laugh: :laugha: :laugha: :laugha:
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
Też miałam księcia murzyna ( z nieudanego czaru ) nazwałam go Michał. Miałam wtedy jeszcze dziecko w tej kołysce, to była dziewczynka i jak już urosła to też dostała imię Michał
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Ej naprawdę????Z ropuch, które powstały na wskutek nieudanego czaru, po pocałowaniu wychodzi książe? Hm...ja tam nigdy nie miałam nieudanych czarów (poza "piękna ibestia"-glowy osla i "cena slawy"-multum natretnych fanow), więc nigdy nie miałam żadnych ropushek
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Ten książe się do ciebie wprowadza, należy do rodziny i jest z nim tak jak z każdym simsem. To go tylko różni od reszty, że jest inaczej ubrany i jak go przebieżesz w normalne ciuchy to masz na szafie jeszcze jedną opcję ( taką żebyś go mogła przebrać z powrotem w książęce ubrania ).
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|