|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
bardzo fajny temat , ale u mnie simsy jescze nie przechodizly biozego narodzenia
, Zamierzam dopiero to zrobic w dzien bozego narodzenia
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Wow! Jakich kodów użyłaś/eś do zrobienia tej choinki? SNAP OBJECTSTOGRID FALSE i co jeszcze?
Nio to poczekamy do Wigilia i zobaczymy!
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A u mnie świeta będą 24 grudnia (chyba ja jeden tylko pamiętam tradycję o 24 grudnia
) I pokaze jak Simsy mają wigilę itp itd właśnie w ten dzień
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Bo jeśli właśnie o to Ci chodziło, to nie martw się, cała Polska o tym pamięta. A ja, nie mam pojęcia dlaczego, za żadne skarby świata,nie mogę tej choinki zainstalować. Ale już się przyzwyczaiłam, że nic mi nie działa.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ja w siamch nei robie nigdy świąt w jedynce tez nie robiłem jakoś w simach na to czasu nigdy nie mam za krótki jest dzień ale sylwestra bym chętnie zrobił
taką wielką balngę |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Tak wyglądają teraz moje Święta dzięki mojej teksturce śniegu.
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
Tutaj rano mamusia (czyli ja ) Ania
siedze z moimi ukochanymi szkrabiami ![]() A tu pokazuje moim ukochanym szkrabom śnieg ![]() Tutaj składamy sobie życzenia pod choinką ![]() I tu urocza scena z rodzinka ![]() TAk wygladaja moje swieta
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
![]() tak wygląda mój śnieg ![]() tym co miałam powysyłałam na maile.. ciekawe tylko czy moja skrzynka pocztowa je wyśle :/ P.S. simy mnie denerwują.. jak kometa ma spaść to nie spada.. a jak nie ma spaść to spasda.. i tak spadła mi już dwa razy ![]() EDIT: ważne mój śnieg powinien wyglądać całkiem inaczej, ale mi się rozmazuje w grze :/ może pokażę wam go jak powinien wyglądać? :>
Ostatnio edytowane przez CreAtive : 24.12.2004 - 13:38 |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Moi Simowie nie mieli swiat, bo zamalo mialam czasu.
A sniegu nie moge zrobic bo nie wiem jak (a mam program) |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|