Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.12.2004, 19:10   #1
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

u mnie podobnie Tylko szkodas że nie znacie przepisu na bliźniaki....
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.12.2004, 19:12   #2
ssparrow
Guest

Domyślnie

Zupełnie jak w TS1. Jak niemowlak dorastał to można było zapisać przed dorośnięciem, zobaczyć jaka będzie głowa i jak się nie spodoba to wyjść i wejść jeszcze raz. Trochę straszne A w TS2 jeszcze nie próbowałam czegoś takiego, ale jeśli mojemu klonowi znowu urodzi się chłopiec to użyję tego, bo chcę dziewczynkę :[
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 19:16   #3
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Drabina no ja niestety miałam bliźniaki! I przydałby mi się sposób, jak ich nie mieć nigdy!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2004, 00:00   #4
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Amethyst
Drabina no ja niestety miałam bliźniaki! I przydałby mi się sposób, jak ich nie mieć nigdy!
Popieram. U mnie też już za dużo razy były bliźniaki. Czy jest sposób? Moonia, a ja mówię - spróbujcie pić Sok z lodówki, gdy nosi brzuch i ćwiczyć przy TV. Pewnie i tak nie zadziałą, bo na 99% to się losuje, ale ja tak robiłem, ale niewiem czy to zbieg okoliczności, czy też nie. Jeśli się sprawdzi napiszcie do mie na PM i potwierdzcie, będę wdzięczny.
A co do wychodzenia z gry i wchodzenia ponownego żeby mieć inną płęć dziecka - to oczywiste. Gra przecież losuje dziecko mieszając geny rodziców. Zawsze jest inny "los".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2004, 08:06   #5
Cludii
Guest

Domyślnie

Hej !!!! To wszystko nieprawda ,że jak facet chce barabara to się urodzi chłopiec i na odwrót !!!! Mój experyment wyklucza to !!!! Płeć dziecka jest losowo wybierana tuż przed urodzeniem !!!!! Co do bliźniaków to niewiem , tylko 2 razy mi się urodziły, ale też są chyba wybierane losowo. Wypróbujcie mojej metody to naprawde działa !@!@!

PS. Moją metodą można też zmieniać wygląd dziecka tj. Gdy matka jest murzynką a ojciec białym to na początku urodziła mi się biała dziewczynka. Gdy załdowałem grę od nowa urodził się czarny chłopiec.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.12.2004, 09:10   #6
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Tak Cludii ma rację, też to próbowałem z pięc razy (i koleś ma piec córek :/ ). Może to cos zależy od znaka zodiaku? Mnie krew zalewa jak tam gdzie chce mieć chłopca to się rodzą same dziewczynki, a jak dziewczynke chce tam to nanic w świecie nie rodzi się dziewcznka tylko chłopiec.

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 18:49   #7
davidosss

Reputacja: 10
Cool eeeeeeee

Ja co do narodzin dziecka nie używam żądnych tricków. Dla mnie to bez różnicy czy urodzi mi sie chopak czy dziewczynka albo blozniali (chociaz ani razu ich nie mialem ;( )

Albert Einstein
davidosss jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.04.2005, 19:04   #8
Hunter666
Guest

Domyślnie

Nie wiem co się stało; planowałem jedno dziecko a urodziły mi się bliźniaki akurat wtedy gdy najbardziej ich nie chciałem :\ . Nawet nie jadłem przekąsek i żadnych tam wspomagających poród bliźniąt. Z tego wniosek że raczej wszystko odbywa się drogą losową, choć zachodzą pewne zależności, które jednak w pewnym stopniu możemy kontrolować (jak np. płeć dziecka).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2005, 14:47   #9
savana
Guest

Domyślnie

szkoda że o żadnym z tych sposobów nie poczytałam wcześniej. Miałam fajną, moją ulubioną rodzinkę... I straaaasznie zależało mi żeby dziewczynka się urodziła. Oczywiście ciągle byli chłopcy. Zawzięłam się i powiedziałam sobie że dotąd będą sobie dzieci robić aż bedzie dziewczynka... Imion mi już brakowało - 6 dzieciaków (ona ciagle w ciąży), aż musiałam przeinstalować sys. i skasowałam sobie grę... ale dziewczynki nie miałam!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.04.2005, 19:03   #10
Reiko
Guest

Domyślnie

Jaa najlepij :wacko:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania