|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie podobnie
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zupełnie jak w TS1. Jak niemowlak dorastał to można było zapisać przed dorośnięciem, zobaczyć jaka będzie głowa i jak się nie spodoba to wyjść i wejść jeszcze raz. Trochę straszne
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Drabina no ja niestety miałam bliźniaki! I przydałby mi się sposób, jak ich nie mieć nigdy!
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wychodzenia z gry i wchodzenia ponownego żeby mieć inną płęć dziecka - to oczywiste. Gra przecież losuje dziecko mieszając geny rodziców. Zawsze jest inny "los". ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hej !!!! To wszystko nieprawda ,że jak facet chce barabara to się urodzi chłopiec i na odwrót !!!! Mój experyment wyklucza to !!!! Płeć dziecka jest losowo wybierana tuż przed urodzeniem !!!!! Co do bliźniaków to niewiem , tylko 2 razy mi się urodziły, ale też są chyba wybierane losowo. Wypróbujcie mojej metody to naprawde działa !@!@!
PS. Moją metodą można też zmieniać wygląd dziecka tj. Gdy matka jest murzynką a ojciec białym to na początku urodziła mi się biała dziewczynka. Gdy załdowałem grę od nowa urodził się czarny chłopiec. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak Cludii ma rację, też to próbowałem z pięc razy (i koleś ma piec córek :/ ). Może to cos zależy od znaka zodiaku? Mnie krew zalewa jak tam gdzie chce mieć chłopca to się rodzą same dziewczynki, a jak dziewczynke chce tam to nanic w świecie nie rodzi się dziewcznka tylko chłopiec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja co do narodzin dziecka nie używam żądnych tricków. Dla mnie to bez różnicy czy urodzi mi sie chopak czy dziewczynka albo blozniali (chociaz ani razu ich nie mialem ;( )
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie wiem co się stało; planowałem jedno dziecko a urodziły mi się bliźniaki akurat wtedy gdy najbardziej ich nie chciałem :\ . Nawet nie jadłem przekąsek i żadnych tam wspomagających poród bliźniąt. Z tego wniosek że raczej wszystko odbywa się drogą losową, choć zachodzą pewne zależności, które jednak w pewnym stopniu możemy kontrolować (jak np. płeć dziecka).
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
szkoda że o żadnym z tych sposobów nie poczytałam wcześniej. Miałam fajną, moją ulubioną rodzinkę... I straaaasznie zależało mi żeby dziewczynka się urodziła. Oczywiście ciągle byli chłopcy. Zawzięłam się i powiedziałam sobie że dotąd będą sobie dzieci robić aż bedzie dziewczynka... Imion mi już brakowało - 6 dzieciaków (ona ciagle w ciąży), aż musiałam przeinstalować sys. i skasowałam sobie grę... ale dziewczynki nie miałam!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jaa najlepij :wacko:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |