|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No miała trojaczki, tyle że ani razu bliźników nie miała :/
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
To mnie się urodziły bliźniaki bez żadnych sztuczek :d
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A co trza zrobic zeby porwali kosmici bo ja chce kosmitki miec
Albo jak zrobic zeby przylecial ufoludek???Bo ja chce sfatac moja babke z UFO :\ !!! |
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Kiedy mi urodziły się bliźniaki, dorośli simowie nie mogli sobie z nimi poradzić i mimo, że obydwoje mieli aspiracje rodzinną w pragnieniach wyskoczyło im <mieć niemowlę -5.000>, a kobietw była w owym czasie w ciąży i kiedy urodziła przyszedł do nich psycholog i tak się skończyło z bliźniakami...
The deep, dark dyed colour may transfer to other garments or to your white sofa or chair. We also recommend to wash this garment separately,-at least the first times! Good luck with your new denim tights! Ostatnio edytowane przez myszkabiala : 18.08.2005 - 09:38 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
intuicja: jejku, juz nie przesadzaj :/. jezeli nie moze zajsc w lozku, to probuj tworzyc dziecko w duzej wannie, przebieralni czy gdzie tam sobie zechcesz, i normalnie zajdzie w ciaze.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Intuicja nie przejmuj się
) Zaadoptuj jakiegoś dzieciaka, albo dalej próbuj. W końcu chyba nie ma bezpłodnych simów??PS. Mam 3 pary simów - ona kosmitka + on normalny, ona kosmitka + on normalny i on kosmita i ona normalna. Cały czas próbuję, żeby chociaż z jednego z tych związków wyszło zielone dziecko, ale nic nie skutkuje!! Czy zielone dzieci rodzą się tylko po porwaniu przez kosmitów??? HELP!! |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Aby mieć bliźniaki trzeba wpisać kod twinsr2cute albo twinzr2cute. U mnie ten kod działa.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
tak, ale trzeba miec ts2 na studiach, albo nocne zycie, przynajmniej u mnie w zwyklych simach to nie dziala.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Kod chyba trzeb a wpisywać podczas porodu?
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|