Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.12.2004, 11:51   #181
*dumando*
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Królik
Chciałam spojżeć na moją okolice z góry, więc oddalam widok, spoglądam na chmury, i... oczom nie wierze!! - śnieg pada!!!!!!!!! :shock: Oczywiście nie spada na ziemie, tylko pozostaje przy chmurze. A jak mnie ktoś nauczy umieszczać na forum zdjęcia, to dam screena.
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=3626 - porada

ja nie mogę tego sprawdzić bo mam shackowaną kamerę ( na lepszą )

to ta simka o której mówiłem - ona jest jako królik w okolicy :/

Simka ( ta dorosła ) poprostu zniknęła na czas przytulania.. a właściwie jej dolna część

Dwa simowe słońca.. na jakiej oni planecie żyją

Nazwałem to Teksańska masakra piłą łańcuchową

Ostatnio edytowane przez *dumando* : 15.12.2004 - 14:33
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.12.2004, 17:48   #182
Ania_13
Guest

ThumbsUp

A u mnie raz było tak:

Wzięłam opcję mów do: Tomek. No wiecie z tym takim misiem-maskotką. Facetka podlazła do dzieciaka i zaczeli gadać sobie. Tylko, że chmurka mówienia szła od misia. W końcu w pewnym momencie chłopak się wkurzył i stanął prosty. (znudziło mu się ) Miał opcję rozmawiaj. Wszystko niby OK, gdyby nie to, że miś znajdował się w sąsiednim pokoju, a ręce kobiety razem z nim
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.12.2004, 20:49   #183
Toxic
Guest

Domyślnie

ja miałem też raz tak zę drzewo i kwaity bardzo blikos domu stały i motlyki i jakieś owady mi do domu wlatywały tak dziwnei ot wyglądało
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2004, 08:16   #184
Cocco
Guest

Domyślnie

No moja simka miała drgawki po flirtowaniu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2004, 10:40   #185
ajatakarozczochrana
Guest

Wink

A mi sie zdazylo cos takiego : gralam sobie siostrami Kaliente. Dina brala kapiel a Nina byla w kuchni. Nagle do domu wszedl zlodziej. Kazalam Ninie zadzwonic po policje. Kiedy policja przyjechala i policjant zacza sie bic ze zlodziejem Dina wyskoczyla z wanny i na golasa pobiegla patrzec jak sie bija. Pozniej jak policja zabrala zlodzieja to Dina sie przebrala w ubranie. Glupie nie ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.12.2004, 14:04   #186
Still
Guest

Domyślnie

moja sytuacja : otoz bella mi sie znalazla a mortimer przez przypadek pocalowal sie z diną !! bella go uderzyla w policzek a mortimer rownierz . iteraz uwaga mortimer z dina zaczeli ogladac televizor , usiedli na kanapie dina wlączyla tv, i nagle bella stoi przed diną (tak aby dina nie widziala teliwizora) i caly czas ma gniwena mine oraz obrazona odwraca sie w strone kochanka ( mortimera )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 21:19   #187
Iggga
Guest

Domyślnie

Ja raz stworzylam rodzinke: matka + mała córeczka. Matka znalazła pracę, wynajęła niańkę, dostała awans. Dziewczątko podrosło, zaczęło chodzić do szkoły. No i byl akurat taki dzień, że matka szła do pracy (niedziela chyba), a dziecko miało wolne. Zwolniłam niańkę. Dziewczyna była zadowolona, najedzona, ogolnie ok, w szkole miała dobre stopnie, a tu nagle przyszła babka z opieki społecznej i ja zabrała. Nie wiedziałam, że do dzieciaków tych w wieku szkolnym też potrzeba niańki...

Ostatnio edytowane przez Iggga : 25.12.2004 - 21:22
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 21:36   #188
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Emma Watson
No moja simka miała drgawki po flirtowaniu.
Moja tych drgawek dostaje nawet przy jedeniu Bład gry.
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 21:40   #189
Lillian
Guest

Domyślnie

Grałam sobie moją kochaną rodzinką Alfo.Dziecko Torna i Diny nieco podrosło więc oboje chcieli wynająć niańkię.No oki.Nazywała się Serigusz'Mam już dosyć tej głupiej babki,no to Tornem chcę ją odprawić.Zaczeła się gonitwa po całej planszy.Torn podchodził,ona zwiewała na drugi koniec planszy.Następnego dnia znowu przyszła.Ale....sami zobaczcie.....

Odpowiedź z Cytatem
stare 25.12.2004, 21:54   #190
Oazis
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał AinA 29
Grałam sobie moją kochaną rodzinką Alfo.Dziecko Torna i Diny nieco podrosło więc oboje chcieli wynająć niańkię.No oki.Nazywała się Serigusz'Mam już dosyć tej głupiej babki,no to Tornem chcę ją odprawić.Zaczeła się gonitwa po całej planszy.Torn podchodził,ona zwiewała na drugi koniec planszy.Następnego dnia znowu przyszła.Ale....sami zobaczcie.....

wow )))))) Fajnie Jak ic sie to zrobiło ?? Wsiadły do jakiegos auta ???
Oazis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania