![]() |
#181 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ja nie mogę tego sprawdzić bo mam shackowaną kamerę ( na lepszą ![]() ![]() to ta simka o której mówiłem - ona jest jako królik w okolicy :/ ![]() Simka ( ta dorosła ) poprostu zniknęła na czas przytulania.. a właściwie jej dolna część ![]() ![]() Dwa simowe słońca.. na jakiej oni planecie żyją ![]() ![]() Nazwałem to Teksańska masakra piłą łańcuchową ![]() Ostatnio edytowane przez *dumando* : 15.12.2004 - 14:33 |
|
![]() |
|
![]() |
#182 |
Guest
|
![]()
A u mnie raz było tak:
Wzięłam opcję mów do: Tomek. No wiecie z tym takim misiem-maskotką. Facetka podlazła do dzieciaka i zaczeli gadać sobie. Tylko, że chmurka mówienia szła od misia. W końcu w pewnym momencie chłopak się wkurzył i stanął prosty. (znudziło mu się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Guest
|
![]()
ja miałem też raz tak zę drzewo i kwaity bardzo blikos domu stały i motlyki i jakieś owady mi do domu wlatywały tak dziwnei ot wyglądało
|
![]() |
![]() |
#184 |
Guest
|
![]()
No moja simka miała drgawki po flirtowaniu.
|
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
A mi sie zdazylo cos takiego : gralam sobie siostrami Kaliente. Dina brala kapiel a Nina byla w kuchni. Nagle do domu wszedl zlodziej. Kazalam Ninie zadzwonic po policje. Kiedy policja przyjechala i policjant zacza sie bic ze zlodziejem Dina wyskoczyla z wanny i na golasa pobiegla patrzec jak sie bija. Pozniej jak policja zabrala zlodzieja to Dina sie przebrala w ubranie. Glupie nie ??
|
![]() |
![]() |
#186 |
Guest
|
![]()
moja sytuacja : otoz bella mi sie znalazla a mortimer przez przypadek pocalowal sie z diną !! bella go uderzyla w policzek a mortimer rownierz . iteraz uwaga mortimer z dina zaczeli ogladac televizor , usiedli na kanapie dina wlączyla tv, i nagle bella stoi przed diną (tak aby dina nie widziala teliwizora) i caly czas ma gniwena mine oraz obrazona odwraca sie w strone kochanka ( mortimera )
|
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]()
Ja raz stworzylam rodzinke: matka + mała córeczka. Matka znalazła pracę, wynajęła niańkę, dostała awans. Dziewczątko podrosło, zaczęło chodzić do szkoły. No i byl akurat taki dzień, że matka szła do pracy (niedziela chyba), a dziecko miało wolne. Zwolniłam niańkę. Dziewczyna była zadowolona, najedzona, ogolnie ok, w szkole miała dobre stopnie, a tu nagle przyszła babka z opieki społecznej i ja zabrała. Nie wiedziałam, że do dzieciaków tych w wieku szkolnym też potrzeba niańki...
Ostatnio edytowane przez Iggga : 25.12.2004 - 21:22 |
![]() |
![]() |
#188 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Guest
|
![]()
Grałam sobie moją kochaną rodzinką Alfo.Dziecko Torna i Diny nieco podrosło więc oboje chcieli wynająć niańkię.No oki.Nazywała się Serigusz'Mam już dosyć tej głupiej babki,no to Tornem chcę ją odprawić.Zaczeła się gonitwa po całej planszy.Torn podchodził,ona zwiewała na drugi koniec planszy.Następnego dnia znowu przyszła.Ale....sami zobaczcie.....
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|