![]() |
#51 |
Guest
|
![]()
Hmmmm... wedlug mnie prawie wszystkie pragnienia, sa ciekawe xD,
ale najglupszym jest ,,Napic sie wody z umywalki" xP. Kiedy to zobaczylem to malo nie spadlem z krzesla! Najciekawsza obawa to ,,Zobaczyc ducha", dwie najglupsze zas to ,,Rybka zdycha w akwarium" i ,,Skorzystac z toalety publicznej" (swoja droga to nie dziwie sie simom xD) |
![]() |
|
![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
30?? O maj gash, w życiu bym tylu nie zarobiła, choćbym chyba stanęła na głowie
![]() ![]() A ja mam tak: Pragnienie: Zmienić pieluszkę Obawa: Zmienić pieluszkę. Ale najpierw nastepuje obawa a potem pragnienie więc nie tracę punktów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Heh.. Tez tak mialam... Tyle ze z niemowleciem...
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Hmmm najlepsze. . . to chyba te co dają najwięcej punktów aspiracji np:szczyt kariery itd. Ale mi najlepsze to przytrafiło się jak simka chciała zjeść indyka a to dało jej aż 3,500 putktów!
Najgłupsze- zatrodnic majstra! :] |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
A ja lubię te zatrudnić majstra ta łatwo je zrealizować.
To z pieluszką też miałam. Albo dwójka dorosłych simów mają dwa małe niemowlaki (bliźniaki) i pragnienie mieć niemowle, ale wybredni |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
pragnienie:
najgłupsze: kupić sprzęt rozrywkowy co najmniej za 1 500 $ (a te flipery takie brzydkie są :\) najfajniejsze: ... dużo jest fajnych obawa: najgłupsza: ... dużo jest głupich najfajniejsza: ... chyba takiej nie ma |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Śmieszy mnie jedno pragnienie: gdy mój sim pojedzie sam na miasto to często ma w pragnieniach zadzwonić po swoją małżonkę
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Reputacja: 13
|
![]()
Hm..miałam taką głupią obowę : wymknąć sie z domu "
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |