|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Słuchajcie...
Chwila zagrania muzyczki, to chwila losu dziecka/bliźniaków. Mimo, że niektórzy gadają, że jakieś, ciasteczka, spaghetti czy tam łosoś pomaga, to to jedna wielka bzdura. W SimPE, simy w ciąży mają w Sim Description dodatkową linijkę textu (jak to dokładnie sprawdzę, to napiszę szczegółowo), z dodatkowmy cyframi u bliźniaków i brakiem tych cyfer u jedynaka. Zmieniając je, możemy stworzyć drugie dziecko w łonie. Najlepsze jest to, że wy wiecie swoje i to wam starczy. Pewnie mnie nie posłuchacie... Ale ja wam dobrze mówię.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
1. Uruchomić SimPe (wybrać otoczenie gdzie jest simka) 2. Wybrać Neighborhood/Memory i przejść do swojej simki 3. Jako ostatni wpis powinien być "[inviseble] Controller - Pregnacy" zaznaczyć go 4. w prawym dolnym okienku będzie wpis w rodzaju "0009 0039 0040 0001". Pierwsze trzy poczwórne koleiki cyfr (czyli w tym przypadku 0009 0039 0040) dotycz ząpewnie z kim jest dziecko itd. Natomiast ostatni wpis 0001 lub 0002 oznacza 1 dziecko lub 2 dzieci 5. Wystarczy zmienić 0001 na 0002 zapisać zmiany i simka będzie miała bliżniaki. EDIT: Aha. Sprawdzałem czy da się wpisać 0003 i będą trojaczki. Niestety rodzi się wtedy tylko 1 dziecko Ostatnio edytowane przez miki2207 : 18.06.2005 - 12:54 |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|