|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
![]() To ja pokaże moją rodzinkę. Od tego się zaczęło to jest Kasia i Karol i są małżeństwem. ![]() A tu ta sama ro rodzinka. Ta dwójka emerytów to właśnie Kasia i Karol. Młode małżeństwo to Ola i Tom. Ola jest córką Kasi i Karola mają oni jeszcze jedną córkę Laurę, która ożeniła się z Piotrem, ale oni się wyprowadzili. Ta dwójka małych szkrabów to Aleksik i Marika trzymani na rękach przez swoich dziadków Ps: Ola ma nablusce nalepke z Eminemem... musiałam to powiedzieć
Ostatnio edytowane przez -tamatha- : 27.12.2004 - 16:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Oto rodzinka, którą ostatnio gram
Tak, tak macie rację to Jasiek Kowal i Ofelia Widmo (teraz już Kowal ) I właśnie od nich wszystko się zaczęło, ale niestety nie mam zdjęcia tylko z tą dwójką Dziewczynka stojąca na środku to Janinka, adoptowana córeczka państwa Kowal, gdy została adoptowana była jeszcze małym dzieckiem, ale jak widac już podrosła i teraz jest dzieckiem w wieku szkolnym Niemowlę na rękach Jaśka to Karolinka, urodzona przez Ofelię ![]() Na tym zdjęciu Ofelia jest w ciąży, reszta nie uległa zmianie ![]() Tutaj Ofelia nadal jest w ciązy, ale Karolinka stała się już małym dzieckiem ![]() To aktualny stan rodzinki Kowal Ofelia urodziła synka, Krzyśka Janinka nadal jest w wieku szkolnym, a Karolinka małym dzieckiem ![]() I jak? Podobało się? ![]() PS1. Może pojawi się jeszcze jeden dzidziuś (albo i więcej ) PS2. Postaram się dawać kolejne zdjęcia rodzinki Kowal ![]() PS3. Zdjęcia powinny się wyświetlać serwer jest nowy Jak coś nie tak, to piszcie
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Oto jest najpiękniejszy niemowlak wszechświata - Cleant Miracle
Nie wiem dlaczego (tak wiele już było tych bachorków), ale to dziecko mnie tak rozczula, jest takie słodziutkie. Normalnie zwariowałam na jego punkcie Te zielone oczka, moja dziunia ![]() ![]() To jest 1 przedstawiciel trzeciego pokolenia w mojej rodzince Wnuk Tracy Miracle, syn Misty i Chucka Miracle. Zdjęcie Misty (jako nastolatki) jest w temacie "Bliźnięta :/" założonym przez ssparrow.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To więc daje od począ tku zdjęcia moejj rodzinki
![]() Aleksander mały chłopeic urodził się kilkanaście dni temu.Karolina to blondynka zkęreconymi włosami.Arek ma czarne włosy i białą skóre.Brandon ciemna skóra.natalia,Dziewczyna w warkoczach.(Brandon był wtedy jeszcze chłopem Natali). Tu widzimy ,że AleksANDER to już nastolatek.Kjarolina i Arek są emerytami a Natalia i Brandon pobrali się.Natalia jest w ciąży.Czyli będzie nowe pokolenie.Aha Natalia i Brandon mają już na nazwisko Kwaitrek.Arek Karolina i Aleksander mają Kantarowscy. Proszę o ocene rodziny. |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
No to teraz moja kolej
A więć stworzyłam swojego klona (tyle że o 10 lat starszego bo mam dopiero 14 lat ) oczywiście z moją ulubioną aspiracją rodzinną ![]() ![]() Po jakimś czasie wyszlam za mąż za jakiegoś Brandona(nazwiska nie pamiętam ) i urodził nam się Michał : ![]() Michał aktualnie jest nastolatkiem(zdjęcia pokaże puźniej).A to moje lubione zdjęcie z udziałem michałka jak jeszcze był mały : ![]() Ale to nie wszystko bo właśnie niedawno urodził mi się tomek. oto jego zdjęcie: ![]() Niedługo zamieszczę zdjęcia całej rodzinki ![]() OCENIAJCIE!!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|