|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() ![]() To ja pokaże moją rodzinkę. Od tego się zaczęło to jest Kasia i Karol i są małżeństwem. ![]() A tu ta sama ro rodzinka. Ta dwójka emerytów to właśnie Kasia i Karol. Młode małżeństwo to Ola i Tom. Ola jest córką Kasi i Karola mają oni jeszcze jedną córkę Laurę, która ożeniła się z Piotrem, ale oni się wyprowadzili. Ta dwójka małych szkrabów to Aleksik i Marika trzymani na rękach przez swoich dziadków Ps: Ola ma nablusce nalepke z Eminemem... musiałam to powiedzieć ![]() Ostatnio edytowane przez -tamatha- : 27.12.2004 - 15:36 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oto rodzinka, którą ostatnio gram
![]() Tak, tak macie rację to Jasiek Kowal i Ofelia Widmo (teraz już Kowal ![]() ![]() ![]() ![]() Na tym zdjęciu Ofelia jest w ciąży, reszta nie uległa zmianie ![]() Tutaj Ofelia nadal jest w ciązy, ale Karolinka stała się już małym dzieckiem ![]() To aktualny stan rodzinki Kowal ![]() ![]() ![]() I jak? ![]() ![]() PS1. Może pojawi się jeszcze jeden dzidziuś (albo i więcej ![]() PS2. Postaram się dawać kolejne zdjęcia rodzinki Kowal ![]() PS3. Zdjęcia powinny się wyświetlać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oto jest najpiękniejszy niemowlak wszechświata - Cleant Miracle
![]() ![]() ![]() ![]() To jest 1 przedstawiciel trzeciego pokolenia w mojej rodzince ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To więc daje od począ tku zdjęcia moejj rodzinki
![]() Aleksander mały chłopeic urodził się kilkanaście dni temu.Karolina to blondynka zkęreconymi włosami.Arek ma czarne włosy i białą skóre.Brandon ciemna skóra.natalia,Dziewczyna w warkoczach.(Brandon był wtedy jeszcze chłopem Natali). ![]() Tu widzimy ,że AleksANDER to już nastolatek.Kjarolina i Arek są emerytami a Natalia i Brandon pobrali się.Natalia jest w ciąży.Czyli będzie nowe pokolenie.Aha Natalia i Brandon mają już na nazwisko Kwaitrek.Arek Karolina i Aleksander mają Kantarowscy. ![]() Proszę o ocene rodziny. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to teraz moja kolej
![]() ![]() ![]() ![]() Po jakimś czasie wyszlam za mąż za jakiegoś Brandona(nazwiska nie pamiętam ![]() ![]() Michał aktualnie jest nastolatkiem(zdjęcia pokaże puźniej).A to moje lubione zdjęcie z udziałem michałka jak jeszcze był mały ![]() ![]() Ale to nie wszystko bo właśnie niedawno urodził mi się tomek. oto jego zdjęcie: ![]() Niedługo zamieszczę zdjęcia całej rodzinki ![]() OCENIAJCIE!! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|