Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2004, 15:34   #1
-tamatha-
Guest

Domyślnie

To ja pokaże moją rodzinkę. Od tego się zaczęło to jest Kasia i Karol i są małżeństwem.

A tu ta sama ro rodzinka. Ta dwójka emerytów to właśnie Kasia i Karol.
Młode małżeństwo to Ola i Tom. Ola jest córką Kasi i Karola mają oni jeszcze jedną córkę Laurę, która ożeniła się z Piotrem, ale oni się wyprowadzili.
Ta dwójka małych szkrabów to Aleksik i Marika trzymani na rękach przez swoich dziadków

Ps: Ola ma nablusce nalepke z Eminemem... musiałam to powiedzieć

Ostatnio edytowane przez -tamatha- : 27.12.2004 - 15:36
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2004, 11:06   #2
Nisinën
Guest

Smile Rodzinka Kowal

Oto rodzinka, którą ostatnio gram

Tak, tak macie rację to Jasiek Kowal i Ofelia Widmo (teraz już Kowal ) I właśnie od nich wszystko się zaczęło, ale niestety nie mam zdjęcia tylko z tą dwójką Dziewczynka stojąca na środku to Janinka, adoptowana córeczka państwa Kowal, gdy została adoptowana była jeszcze małym dzieckiem, ale jak widac już podrosła i teraz jest dzieckiem w wieku szkolnym Niemowlę na rękach Jaśka to Karolinka, urodzona przez Ofelię

Na tym zdjęciu Ofelia jest w ciąży, reszta nie uległa zmianie

Tutaj Ofelia nadal jest w ciązy, ale Karolinka stała się już małym dzieckiem

To aktualny stan rodzinki Kowal Ofelia urodziła synka, Krzyśka Janinka nadal jest w wieku szkolnym, a Karolinka małym dzieckiem

I jak? Podobało się?

PS1. Może pojawi się jeszcze jeden dzidziuś (albo i więcej )
PS2. Postaram się dawać kolejne zdjęcia rodzinki Kowal
PS3. Zdjęcia powinny się wyświetlać serwer jest nowy Jak coś nie tak, to piszcie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.01.2005, 15:39   #3
derii
Guest

Domyślnie

Oto jest najpiękniejszy niemowlak wszechświata - Cleant Miracle Nie wiem dlaczego (tak wiele już było tych bachorków), ale to dziecko mnie tak rozczula, jest takie słodziutkie. Normalnie zwariowałam na jego punkcie Te zielone oczka, moja dziunia

To jest 1 przedstawiciel trzeciego pokolenia w mojej rodzince Wnuk Tracy Miracle, syn Misty i Chucka Miracle. Zdjęcie Misty (jako nastolatki) jest w temacie "Bliźnięta :/" założonym przez ssparrow.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2005, 14:43   #4
Binek
Guest

Domyślnie

To więc daje od począ tku zdjęcia moejj rodzinki
Aleksander mały chłopeic urodził się kilkanaście dni temu.Karolina to blondynka zkęreconymi włosami.Arek ma czarne włosy i białą skóre.Brandon ciemna skóra.natalia,Dziewczyna w warkoczach.(Brandon był wtedy jeszcze chłopem Natali).

Tu widzimy ,że AleksANDER to już nastolatek.Kjarolina i Arek są emerytami a Natalia i Brandon pobrali się.Natalia jest w ciąży.Czyli będzie nowe pokolenie.Aha Natalia i Brandon mają już na nazwisko Kwaitrek.Arek Karolina i Aleksander mają Kantarowscy.

Proszę o ocene rodziny.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.01.2005, 17:00   #5
HoUse_BabY
Guest

Domyślnie

No to teraz moja kolej A więć stworzyłam swojego klona (tyle że o 10 lat starszego bo mam dopiero 14 lat ) oczywiście z moją ulubioną aspiracją rodzinną

Po jakimś czasie wyszlam za mąż za jakiegoś Brandona(nazwiska nie pamiętam) i urodził nam się Michał :

Michał aktualnie jest nastolatkiem(zdjęcia pokaże puźniej).A to moje lubione zdjęcie z udziałem michałka jak jeszcze był mały :

Ale to nie wszystko bo właśnie niedawno urodził mi się tomek. oto jego zdjęcie:

Niedługo zamieszczę zdjęcia całej rodzinki

OCENIAJCIE!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania