![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie też staruszkowie mogą mieć dzieci. jak widać prawdziwa "druga młodość"!!! Enyłej, do tematu: najbezsensowniejsze wydaje mi się "zatrudnij tępiciela robactwa" kiedy w domu ani 1 robaczka nie ma!! najciekawsze: "bara-bara w miejscu publicznym z 15 simami" (najzabawniejsze: spelnilam je u jednego sima....!!!!!!)
nie podoba mi się pragnienie posiadania dziecka. wybaczcie, ale więcej jak z 5 to nie wydolę z kierowaniem!!! ![]()
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
naj naj głupszą obawą jest 'korzystać z toalety publicznej'
a pragnienie to zjeść chrupki |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
ja ostatni miałam pragnieni Mieć niemowle i obawe mieć niemowle i przez to że w pragnieniach dostaje sie +8000 za spełnienie a w obawach -5000 moja simka dostała tylko +3000
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
najbezsensowniejsza obawa- chyba urządzić przyjęcie :laugh:
marzenie- seks ze sprzątaczką :laugh: (ale to chyba każdy zna) |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Najbezsensowniejsza obawa: Iść spać
Najfajniejsza: zosatć Sprzątaczką :w00t: Najgorsze marzenie: Skoczyć z trampoliny do basenu :\ Najfajniejsze: Zostać Emerytem ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Najgłupsze : bara-bara z 10 simami ![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
najfajniejsze : nie mam takiego xd
najglupsze : chciec miec 10 niemowlat (jako emeryt) xd |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Najfajniejsza: Miez niemowle
Najgłupsza: Miec w tym samym czasie w obawach i pragnieniach Mieć niemowle |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ejj, mi się coś zepsuło :\
Aspiracje mam na dole, a obawy na górze, do tego simowie na pasku mają wielkie oczy i rodzą mi się sami kosmici, nawet z normalnych związków. Chyba musżę przeinstalować grę. Najgłupsza aspiracja - mieć 10 dzieci -_-', popływać w basenie, pokłócić się z Simem X. Najgłupsza obawa - ktoś niszczy urnę X, X przewraca kosz na śmieci, korzystanie z toalety publicznej, zepsuty komputer. A tak apropo, to ja słyszałam, że ta aspiracja, napisanie powieści nie może być zrealizowana. Od tego miał być patch, coś takiego. |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Najlepsze pragnienie:kupic duza wanne (hydromasaz) i to jjest za 6000 pkt.aspiracji
Najgorsza obawa ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|