|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Same pozytywy. Jutro kolejny 'ekspermynt', tak... to lubię. ![]() Zrobię z tym Jacuzzi.
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
koniecznie z jakuzzi bo w jedynce to oni tak jakby troche to robili
w dwójce może być podobnie. Musze też zaeksperymentować
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dobre
A kolejny eksperyment jest z dżakuzi? (nie wiem jak się to pisze )
Ostatnio edytowane przez tinka2004 : 28.12.2004 - 23:18 Powód: Bo musiałam dopisać "?" |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Witam, jużnie chciało mi się czekać do jutra, więc oto obiecany eksperyment.
![]() ![]() Jak widać w jacuzzi simy sami sobie dogadzają, zamiast wzajemnie. ![]() A tutaj mam kolejny eksperyment, który mnie ciekawił: Czy 'diamencik' widniejący nad simem jest częścią sima, czyli obiektu czy jest nowym obiektem? Okazało się, że jest to nowy obiekt. Można go 'wziąść', oczywiscie za pomocą kodu 'MOVEOBJECTS ON'. Można go kasować do woli, bo automatycznie tworzy się nowy. ![]() ![]() A tak przy okazji, to jest para, którą aktualnie gram, czyli rodzina Butik - Łukasz i Weronika, którzy biorą udział w moich 'eksperymentach'. ![]() ![]() Jak jeszcze coś wymyślę, dam znać.
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Buahahahahahahahaha :clap2: Poprostu nie wytrzymam ze śmiechu, co oni tam w tym jacuzzi... Gosh... rewela... |
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
no to zdjęcie to też jest dobre!
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ciekawe jest to, że kobiecie ręka wystaje z brzucha, w nogi faceta są ułożone... jakby na odwrót
Fajne zdjątko :] a ja jeszcze nie mam nietstey TH2! ;(
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Troche to głupio wyglda cali są tacy powykrzywiani a bara bara w jacusi w TS2 jest bez sensu bo oni w strojach kompielowych to robią zresztą postaraj sie o dzieckow jacusi tak samo
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
BUAHAHAHAHAH ale się uśmiałam
lol :tu: :mbounce: ale najlepsze to jest jackuzzi ... i ten text, że sami sobie robią dobrze zamiast wspólnie! Dziex Fizzly rozbawiłeś mnie nieźle
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|