![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Niemowlaki i małe dzieci nie mogą zginąć, ale dzieci mogą spłonąć, utopić się, zginąć od satelity itd. tylko z głodu nie mogą zginąć bo przychodzi opieka społeczna.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
u mnie zawsze jak jest pożar to wszyscy wariują i nikt się mnie nie słucha. Ale kiedyś jak jak próbowałam spalić dziecko to kazałam mu stanąć przd pożarem i przyjechała straż, zaczęła gasić pożar i dopiero w tym momence przybiegł ten dzieciak. Skończyło się tak, że strażak gasił pożar, a wyglądało jakby gasił dziecko. :\
No, ale wracając do rzeczy małych dzieci, dzieci i niemowlaków nie da się palić. U mnie nawet nie moge zrobić za bardzo pożaru :\ |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
To starsze dzieci (jeszcze nie nastolatki) też zabiera opieka społeczna? I mozna je później adoptować?
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
No jasne, że zabiera!
![]() PS: Nie sądzicie, że powinno być inaczej? Zamiast: niemowlaka, noworodek. Zamiast: małego dziecka, niemowlak. Zamiast: dziecka, małe dziecko. A dalej to tak, jak jest. |
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W sumie tak teraz to zawsze mi się myli PS:TO MÓJ 100 POST ![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Widzicie?? Moze dzieci sa jedynym sposobem na niespalenie domu <hahaha>, a mowia ze to dzieciaki rozwalaja hous !!!! Hehehe :ashoot:
|
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
A to ze dziecko sie "nie spala" to jest napewno tak jak z dyrektorem szkoly prywatnej- malo dopracowany. Dziecko jest po to zeby urusc a nie po to zeby umzec..... troche dziwne :blink
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|