Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 01.01.2005, 13:15   #1
Nesy

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja tez maiałam duzo kunktów 89/90 a mimo to nie przyjoł dziecka ... moze to przez to ze nie było w domu warunków do nauki albo ... nie było biórka czyksiązek w pokoju ... w każdym razie bardzo ciężko jest dostać sie do szkoły prywatnej ...
Nesy jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 01.01.2005, 13:23   #2
patenka
Guest

Domyślnie

A ja kiedyś zapraszałm dyrektora i on przychodził i wogule wszystko było o.k. a teraz jak go zapraszam to on wogule nie przychodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 13:55   #3
Biała dama
Guest

Domyślnie

A ja zawsze dostaję się do szkoły prywatnej bez problemu. Mam zawsze 100/90 punktów
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 14:02   #4
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Aaa...to trzeba sobie było pisemko kupic i przeczytać... : P Buahaha!
W każdym pokoju musi być duzo ozdobnych rzeczy i w ogóle, albo mało, ale "efektownych"! Żeby wystój Simom podskakiwał zawsze na zielone!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 18:04   #5
Toxic
Guest

Domyślnie

Homara można przyrządzić chyba już przy 8 punktach ale nie jestem pewien a u mnie zawsze aj kdam mu coś do jedzenia typu łosoś oporawdze po czystym domu i pogadma z nim to dzieci sie dostają do szkoły tylko nie może jacusi stać na dworze bo wtedy odrazu odchodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 20:37   #6
taSEka
Guest

Domyślnie

ludzie... Ja go przywitałem, pogadałem kobietą (55 punktów za to) i pokazałem mu jeden pokój (akurat sypialnię 20 punktów) i dałem mu do zjedzenia... sałatkę (40 punktów !!!!) i co przyjął mojego syna do szkoły
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 21:55   #7
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał jaa
Homara można przyrządzić chyba już przy 8 punktach ale nie jestem pewien a u mnie zawsze aj kdam mu coś do jedzenia typu łosoś oporawdze po czystym domu i pogadma z nim to dzieci sie dostają do szkoły tylko nie może jacusi stać na dworze bo wtedy odrazu odchodzi
Chomara się przyżądza przy 10 punktach gotowania, ale nie o każdej porze, tylko przy obiedzie...
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 10:35   #8
Cludii
Guest

Domyślnie

A ja miałem w domu tylko 3 pomieszczenia i powiedział : Twoje dziecko ma złe warunki do nauki w tym domu. I se poszedł głupek... A homara i tak nie mogę przyrządzać bo moja simka ,choć ma 10 pkt gotowania ,nie wie jak obsługiwać lodówke... ma tylko opcje : Żongluj butelkami i sprawdź zapasy jedzenia... Serio !! W inej rodzinie też mam 10 pkt gotowania i sim umie gotować homara i wszystko inne. Dziwne ,nie ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 15:53   #9
Sesca
Guest

Domyślnie

A ja jestem głupia, bo nigdy mnie nie przyjęli.
Mam jakieś błędy, za każdym razem, jak dyrektor przyjedzie, to stoi pod drzwiami i nie moge go przywitać. Biorę przywitaj, ale nic, akcja znika. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 16:17   #10
Rosaly
Guest

Domyślnie

Ja przwitałam dyrektorka, oprowadziłam go po domu i dałam: "zabawiaj"-"zaproś na obiad". Zszedł do jadalni, podszedł do stołu (jeden tależ na pewno wybrał sobie do jedzenia, bo nie można było na niego kliknąć, żeby jeść) i nie usiadł! Trzeba mu odsunąć krzesło, czy co? Po prosto nie usiał i nie zjadł! Być może oczekiwał bardziej wykwintnego dania... Dałam mu sałatkę szefa kuchni (a co - hamburgera?!) :\ . Trzeba dac mu coś konkretnego? Nie umiem przyrządzać homara. ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania