![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Miałam formatowanie dysku, więc Simsy musiałam zainstalować od nowa. Gdy już je zainstalowałam, i chciałam sobie pograć, zawiesiły się jak miał się pokazać znaczek EA Games ;( (przy włączaniu się)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ale tak sie robi caly czas czy probowalas tylko raz?
Bo ja uwazam ze powinnas jeszcze raz sprobowac, chociaz wiem ze to jest okropne |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Prubowałam kilka razy i cały czas staje w tym samym momencie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Po formacie jesteś tak? A sterowniki najnowsze już ściągnełas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jak masz powyżej 200mb ram t niewiem co to jak masz poniżej to sobie kup albo zainstaluj Service Pack 2
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
matikk gdzie tylko nie popatrze to Twoje posty wygladaja tak : "ja mam tyle i tyle ramu, dokup sobie"
ja mam 640mb i sie tym nie chwale. przeciez pisala ze jej przed formatem dzialalo!!! i co, nagle ramu za malo? daj spokoj. krolik, a Ty zrob tak jak napisal osiol, zainstaluj najnowesze stery,. ps. a directx 9.0c (jest na plytce z simsami) zainstalowalas??? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam Simsy odnowa tak jak radziła ..::Szyszunia::.. i.................
Działa!!! Huraaaa!!! :happy2: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
PROBLEM: Gra zawiesza się tuż po uruchomieniu.
Niektóre sterowniki NVIdia nie działają prawidłowo przy aktywnej w procesorze funkcji hyperthreadingu. Spróbuj zaktualizować sterowniki w pierwszej kolejności. W przypadku niepowodzenia, prawdobnie wyłączenie funkcji Hyperthreadingu w BIOSie spowoduje rozwiązanie problemu. Jeżeli nie wiesz czym jest BIOS lub Hyperthreading, nie rozwiązuj tego problemu samodzielnie i skontaktuj się z producentem karty graficznej. - readme ;-) |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wyczerpująca odpowiedz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|