![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
jak raz zaprosiłam dyrektora, przyszedł i zanim wogóle cokolwiek zrobił to se poszedł i nic. zonk. potem znów go zaprosiłam, ale miałam tylko 70 punktów. może iewystarczająco się staram??
no trudno. Neroska, mi wszyscy wmawiają, że mam ogromną fantazję, ale nawet jak bym coś takiego wymyśliła, to bym nie wmawiała ludziom, że to prawda :-/ |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Nie wiem gdzie moge o to zapytać, ale tak, mam dwa problemy i nie wiem co zrobić :\ minowicie:
1) Co mam zrobić żeby mój Sim w wieku szkolnym miał najlepszą ocenę w szkole? 2) Co mam zrobić żeby dorosły Sim pomógł mu odrabiać lekcje? |
![]() |
![]() |
#33 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. odrabiając lekcje i ucząc się czytać. 2. kliknąć na pracę domową, przez co (jeżeli praca domowa była odrobiona z rodzicem, lub starszym simem od początku do końca), nauczy się on czytać. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Tez stworzylem taki temat. Tylko mi dyrek zniknal z domu, a potem jak po niego zadzwonilem, to pisalo ze przyjedzie o 17 a nie przyjezdzal!!!! I wtedy dalem sobie spokoj ze szkola prywatna. Dopiero potem ktos mi napisal, ze w grze the sims2 postac dyrektora jest niestety nie dopracowana i czesto wystepuja z nim bledy. Mowie Ci daj sobie spokoj ze szola prywatna ona i tak Ci nic nie da a tylko sa z nia same klopoty. :\
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
nawija z obłudą to nei widziaąłm.. Nei wiem czy zauważyłaś,ale to ejst poważne forum,a nei jakaś bajka z królową i ksieciem. Większej bujdy eni słyszałąm,a szczei o tych włosach.. Możesz mnei za to nei lubić,ale przynajmneij jestem szczera i nei oszukuje ludzi jak ty.Może jescze z tego okna zeszła po sowim złotym,długim warkocyu?? ;x Forum to nei miejsce na kłótnie,a ja nei chce sie z tobą kłócić,ale ci wytłumaczyć raz na zawsze jak sie zachowujesz!! Możesz sobei załozyć temat,,Zmyslone opowiesci,w których biorą udział nasi simowie.'' PS ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja się zastanawiam, co mam zrobić gdy ciągle dyrko do mnie nie przychodzi. Wszystko wygląda ok, lecz nie przyjeżdża...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mi on żreć nie chce. A poza tym mała simka chciała go oprowadzić po domu, a później jej chyba skreśliłam, żeby go narazie nie oprowadzała, a ten ja kołek stał przy niej i za nią cały czas łaził...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Widocznie za poźno skreśliłaś polecenie oprowadzania i już to zaczęła to robić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Nienawidze zapraszać dyrektora!!! xP Mimo iż do mnie przychodzi, to mojemu dzieciakowi i tak nie udaje się dostac do szkoły prywatnej. Kiedy chcę go oprowadzić po domu, i kiedy kończę to on mi mówi, że to nie jest odpowiednie środowisko dla dziecka czy jakoś tak. Tylko raz pochwalił mnie, że mam odpowiedni dom :\ Nie wiem co w nim takiego było. Zwyczajny dom. Następna rzecz to jedzenie... Kiedys udało mi sie zdobyć chyba 40 pkt. za obiad , a innym razem miałam 0. Nie wiem dlaczego. Ugotowałam spaghettii( moja simka ma 7 pkt. gotowania
![]() Grrr...tak jest za kazdym razem. Niegdy nie udało mi się żeby moje dziecko chodziło do szkoły prywatnej. :1smutny: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|