Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.01.2005, 16:43   #31
nike
Guest

Domyślnie

jak raz zaprosiłam dyrektora, przyszedł i zanim wogóle cokolwiek zrobił to se poszedł i nic. zonk. potem znów go zaprosiłam, ale miałam tylko 70 punktów. może iewystarczająco się staram??
no trudno.
Neroska, mi wszyscy wmawiają, że mam ogromną fantazję, ale nawet jak bym coś takiego wymyśliła, to bym nie wmawiała ludziom, że to prawda :-/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.01.2005, 20:42   #32
Pinia
Guest

Domyślnie

Nie wiem gdzie moge o to zapytać, ale tak, mam dwa problemy i nie wiem co zrobić :\ minowicie:
1) Co mam zrobić żeby mój Sim w wieku szkolnym miał najlepszą ocenę w szkole?
2) Co mam zrobić żeby dorosły Sim pomógł mu odrabiać lekcje?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2005, 21:08   #33
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Pinia
Nie wiem gdzie moge o to zapytać, ale tak, mam dwa problemy i nie wiem co zrobić :\ minowicie:
1) Co mam zrobić żeby mój Sim w wieku szkolnym miał najlepszą ocenę w szkole?
2) Co mam zrobić żeby dorosły Sim pomógł mu odrabiać lekcje?
ja też mam pytanie, czemu w dwóch tematach pytasz o to samo???
1. odrabiając lekcje i ucząc się czytać.
2. kliknąć na pracę domową, przez co (jeżeli praca domowa była odrobiona z rodzicem, lub starszym simem od początku do końca), nauczy się on czytać.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.01.2005, 21:18   #34
donika
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
dziwne ? to jest bardzo diwne ... moji simowie nie mogą zrobic homara ... itp. Ale dlaczego wszystkim się dzieją rózne dziwne rzeczy tylko nie mi ??
Agata, będą mogli jak zdobedą 10 punktow gotowania ! Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 11:16   #35
KubuS
Guest

Sad

Tez stworzylem taki temat. Tylko mi dyrek zniknal z domu, a potem jak po niego zadzwonilem, to pisalo ze przyjedzie o 17 a nie przyjezdzal!!!! I wtedy dalem sobie spokoj ze szkola prywatna. Dopiero potem ktos mi napisal, ze w grze the sims2 postac dyrektora jest niestety nie dopracowana i czesto wystepuja z nim bledy. Mowie Ci daj sobie spokoj ze szola prywatna ona i tak Ci nic nie da a tylko sa z nia same klopoty. :\
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 14:12   #36
asiolin
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Przed 20 minutami grałam wtą rodzine i najlepiej przyszli dziadkowie i pukali ,pukali do tych drzwi na górze do Irmy(czyli do mojej simki)I usłysszeli coś takiego Cmok,Cmok .
A tu Irma całowała sie ze swoim chłopakiem na kanapie i nagle powiedziała''Co wy tu robicie'' i potem mama poiedziała jej żeby sie zachowywała .A ona potem uciekła przez oknoi spotkała sie ze swoim chłopakiem i wzieli cichy ślub .Mieliście coś takiego bo ja pierwszy raz
Przepraszam bardzo,może ja Cię nei znam,ale jestem tu na forum i kogos kto tak
nawija z obłudą to nei widziaąłm.. Nei wiem czy zauważyłaś,ale to ejst poważne forum,a nei jakaś bajka z królową i ksieciem. Większej bujdy eni słyszałąm,a szczei o tych włosach.. Możesz mnei za to nei lubić,ale przynajmneij jestem szczera i nei oszukuje ludzi jak ty.Może jescze z tego okna zeszła po sowim złotym,długim warkocyu?? ;x
Forum to nei miejsce na kłótnie,a ja nei chce sie z tobą kłócić,ale ci wytłumaczyć raz na zawsze jak sie zachowujesz!! Możesz sobei załozyć temat,,Zmyslone opowiesci,w których biorą udział nasi simowie.''
PSrzepraszam za to,że może sie nei doczytacei,ale mam zepsutą kalwiature,a jest renament w sklepie i musze korzystać siłą rzeczy z takeij,a co od dyrcia to u mnie raz było tak,że : Simka miała pragnieniach,,zaprosić dyrektora.'' To kliknełam by go zaprosiła,no i przyszedł o 17:00,ale było mi smutno,bo ja zaczęłąm przyszykowywać mu homara,a on popatrzył na zegarek i psozedł. Tearz w tej rodzinie nei mam opcji-Zapros dyrektora. Wiecie co zrobić??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 16:44   #37
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja się zastanawiam, co mam zrobić gdy ciągle dyrko do mnie nie przychodzi. Wszystko wygląda ok, lecz nie przyjeżdża...
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 18:43   #38
Madziuch

Reputacja: 13
Domyślnie .

Mi on żreć nie chce. A poza tym mała simka chciała go oprowadzić po domu, a później jej chyba skreśliłam, żeby go narazie nie oprowadzała, a ten ja kołek stał przy niej i za nią cały czas łaził...
Madziuch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 18:47   #39
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał madzi
Mi on żreć nie chce. A poza tym mała simka chciała go oprowadzić po domu, a później jej chyba skreśliłam, żeby go narazie nie oprowadzała, a ten ja kołek stał przy niej i za nią cały czas łaził...
Mi też czasami nie idzie żreć, ale po dłuższej wizycie w domu wkońcu się decyduje na obiad.
Widocznie za poźno skreśliłaś polecenie oprowadzania i już to zaczęła to robić.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.01.2005, 19:42   #40
Meliana
Guest

Domyślnie

Nienawidze zapraszać dyrektora!!! xP Mimo iż do mnie przychodzi, to mojemu dzieciakowi i tak nie udaje się dostac do szkoły prywatnej. Kiedy chcę go oprowadzić po domu, i kiedy kończę to on mi mówi, że to nie jest odpowiednie środowisko dla dziecka czy jakoś tak. Tylko raz pochwalił mnie, że mam odpowiedni dom :\ Nie wiem co w nim takiego było. Zwyczajny dom. Następna rzecz to jedzenie... Kiedys udało mi sie zdobyć chyba 40 pkt. za obiad , a innym razem miałam 0. Nie wiem dlaczego. Ugotowałam spaghettii( moja simka ma 7 pkt. gotowania ) A kiedy skończył żreć nie pojawił mi się ani jeden pkt.!!!!!!! następne: pogawędka...Rozmawiałam z nim i zdobłam juz 30 pkt. kiedy nagle on nie chciał mnie wogóle słuchac. KAŻDA rozmowa kończyła sie zmniejszeniem kontaktów. Tak nagle przestał się interesować tym co mówię.
Grrr...tak jest za kazdym razem. Niegdy nie udało mi się żeby moje dziecko chodziło do szkoły prywatnej. :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania