![]() |
#231 |
Guest
|
![]()
Była rodzinka 3 dorosłych i 1nastolatek. Jedna dorosła kobieta nie należała do rodziny chłopaka więc przy pomocy któregoś hacka sprawiłam ,że się w sobie zakochali. Gdy weszłam następnym razem na ta rodzinkę zdziwiłam się ,że autobus szkolny nie przyjechał po nastolatka (w simach był wtorek). Patrzę tam gdzie zwykle pisze jakie ma oceny w szkole i co widzę? "Bez pracy"! Okazało się ,że "przeskoczył" z wieku nastoleniego do dorosłości i za 12 dni (czyli za tyle za ile miał się stać dorosłym) stanie się emerytem tylko ,że ciągle wygląda jak nastolatek! Dostępne są wszystkie opcje dla dorosłych simów. Niezły miałam ubaw jak się oświadczał swojej ukochanej ;-].
PS: Mam taki sam problem z płytą 4 jak "ola_x_tbg", mam nadzieę ,że komuś się uda przeskoczyć ten problem i opisze jak tego dokonał. Próbowałam na wiele sposobów przejść "Włóż płytę nr4" ale żaden nie zadziałał. Chyba jedynym sposobem bedzie pożyczyć od kogoś orginalną płytę 4. Albo kupić orginalne simsy :-]. |
![]() |
|
![]() |
#232 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
![]()
Jak każdy wie, gdy Simka jest w ciąży to wymiotuje.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Guest
|
![]()
Mojej jednej simce się pomieszały animacje chyba o_O....Jak widzi karaluchy to zamiast je zdeptać to ona nad nimi płacze,ale w ikonce polecenia ma depczy czy tam zdepcz....
|
![]() |
![]() |
#235 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#236 |
Guest
|
![]()
Moja simka poszła za potrzebą i nie wróciła. Gdy była zmęczona próbowałam ją położyć do łóżka ale ona ani drgneła z ubikacji (utkneła czy co ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Guest
|
![]()
Mialam ostanio takie śmieszne zdarzenie. Otorz moj sim przegladal sie w lustrze, dalam maksymalne przyblizenie i.......zobaczylam jego szczęke
![]() ![]() ![]() P.S. Jeśli screen sie nie otwiera musicie chwilke poczekać ![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Guest
|
![]()
Gralam sobie przyjemniakami. Zone tego faceta wyprowadzilam i zesfatalam go z kasia (sprzataczka) normalnie sobie gralam pozmienialam im wyglady. Wychodze z gry i za dwa dni znow ja wlaczam. facet chyba przyjechal z roboty bo stal na schodach przed domem. Przenioslam sie do kuchni gdzie kasia gotowala a siostry jak zywkle sie bily. Za chwile patrze a on gdzies idzie mowie sobie aa napewno kwiatrki podlac a za chwile poprostu z panelu znika! CO sie stalo? gdzie sie udal? w skrzyni rodzin go nie ma... a dzownic sie nie da
|
![]() |
![]() |
#239 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Czasem się to zdarza. Jest to po prostu błąd w grze. A masz patcha??? Bo on podobno to naprawia. Gdzieś już był ten problem. Ale raczej facet ci nie wróci... Mi się też tak stało, ale wyszłam i nie zapisałam gry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |