Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.01.2005, 15:21   #231
Kabisa
Guest

Domyślnie Młody dorosły :-]

Była rodzinka 3 dorosłych i 1nastolatek. Jedna dorosła kobieta nie należała do rodziny chłopaka więc przy pomocy któregoś hacka sprawiłam ,że się w sobie zakochali. Gdy weszłam następnym razem na ta rodzinkę zdziwiłam się ,że autobus szkolny nie przyjechał po nastolatka (w simach był wtorek). Patrzę tam gdzie zwykle pisze jakie ma oceny w szkole i co widzę? "Bez pracy"! Okazało się ,że "przeskoczył" z wieku nastoleniego do dorosłości i za 12 dni (czyli za tyle za ile miał się stać dorosłym) stanie się emerytem tylko ,że ciągle wygląda jak nastolatek! Dostępne są wszystkie opcje dla dorosłych simów. Niezły miałam ubaw jak się oświadczał swojej ukochanej ;-].

PS: Mam taki sam problem z płytą 4 jak "ola_x_tbg", mam nadzieę ,że komuś się uda przeskoczyć ten problem i opisze jak tego dokonał. Próbowałam na wiele sposobów przejść "Włóż płytę nr4" ale żaden nie zadziałał. Chyba jedynym sposobem bedzie pożyczyć od kogoś orginalną płytę 4. Albo kupić orginalne simsy :-].
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.01.2005, 18:38   #232
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kabisa

PS: Mam taki sam problem z płytą 4 jak "ola_x_tbg", mam nadzieę ,że komuś się uda przeskoczyć ten problem i opisze jak tego dokonał. Próbowałam na wiele sposobów przejść "Włóż płytę nr4" ale żaden nie zadziałał. Chyba jedynym sposobem bedzie pożyczyć od kogoś orginalną płytę 4. Albo kupić orginalne simsy :-].
co do problemu z płytą... bo z tego co pamiętam miałam tak samo... pojawiało się okienko instalacji, gdzie następowało powolne wgrywanie łatki oraz wyskakiwało okienko o włożenie płyty, które normalnie ignorowałam. łatka się instalowała i tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 20:27   #233
Królik
Guest

Cool

Jak każdy wie, gdy Simka jest w ciąży to wymiotuje. Więc jak ostatnio grałam w Simsy i moja simka była w ciąży (jeszcze bez brzucha) to zaczeła wymiotować, i wymotowała chyba z dziesięć razy Ile ona się nażygała :wacko: A kibel od tego nie tylko był cały brudny ale i zatkany
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.01.2005, 18:47   #234
Lillian
Guest

Domyślnie

Mojej jednej simce się pomieszały animacje chyba o_O....Jak widzi karaluchy to zamiast je zdeptać to ona nad nimi płacze,ale w ikonce polecenia ma depczy czy tam zdepcz....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 08:44   #235
Lea
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał AinA 29
Mojej jednej simce się pomieszały animacje chyba o_O....Jak widzi karaluchy to zamiast je zdeptać to ona nad nimi płacze,ale w ikonce polecenia ma depczy czy tam zdepcz....
Może miała obawę "mieć karaluchy" czy jakoś tak i teraz płacze że je widzi a w następnym ruchu będzie je deptać?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2005, 18:41   #236
gABa
Guest

Domyślnie

Moja simka poszła za potrzebą i nie wróciła. Gdy była zmęczona próbowałam ją położyć do łóżka ale ona ani drgneła z ubikacji (utkneła czy co ? ) a na końcu wyzioneła ducha z głodu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.01.2005, 12:45   #237
donika
Guest

Domyślnie

Mialam ostanio takie śmieszne zdarzenie. Otorz moj sim przegladal sie w lustrze, dalam maksymalne przyblizenie i.......zobaczylam jego szczęke Prawdopodobnie "weszlam" do jego głowy hehehe

P.S. Jeśli screen sie nie otwiera musicie chwilke poczekać Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.01.2005, 21:31   #238
Angeo
Guest

Domyślnie

Gralam sobie przyjemniakami. Zone tego faceta wyprowadzilam i zesfatalam go z kasia (sprzataczka) normalnie sobie gralam pozmienialam im wyglady. Wychodze z gry i za dwa dni znow ja wlaczam. facet chyba przyjechal z roboty bo stal na schodach przed domem. Przenioslam sie do kuchni gdzie kasia gotowala a siostry jak zywkle sie bily. Za chwile patrze a on gdzies idzie mowie sobie aa napewno kwiatrki podlac a za chwile poprostu z panelu znika! CO sie stalo? gdzie sie udal? w skrzyni rodzin go nie ma... a dzownic sie nie da
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.01.2005, 16:46   #239
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Adziczka
Gralam sobie przyjemniakami. Zone tego faceta wyprowadzilam i zesfatalam go z kasia (sprzataczka) normalnie sobie gralam pozmienialam im wyglady. Wychodze z gry i za dwa dni znow ja wlaczam. facet chyba przyjechal z roboty bo stal na schodach przed domem. Przenioslam sie do kuchni gdzie kasia gotowala a siostry jak zywkle sie bily. Za chwile patrze a on gdzies idzie mowie sobie aa napewno kwiatrki podlac a za chwile poprostu z panelu znika! CO sie stalo? gdzie sie udal? w skrzyni rodzin go nie ma... a dzownic sie nie da

Czasem się to zdarza. Jest to po prostu błąd w grze. A masz patcha??? Bo on podobno to naprawia. Gdzieś już był ten problem. Ale raczej facet ci nie wróci... Mi się też tak stało, ale wyszłam i nie zapisałam gry.
lay jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12.01.2005, 17:56   #240
Lillian
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lea
Może miała obawę "mieć karaluchy" czy jakoś tak i teraz płacze że je widzi a w następnym ruchu będzie je deptać?
nieee....nie bała się ich.We wspomnieniach też nic o nich nie ma.Płacze tak,jak nad nagrobkami.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania