![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
znam to ale to chyba nie po biskszopcie tylko po czyms inym
pamietam ze nawet kamerdyner mial glowe osla ale po pewnym czasie znika czyli to samo co tobie ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Po magicznym biszkopcie jest głowa osła, ale tylko wtedy, jak się nie uda. Jak magiczny biszkopt wyjdzie jak należy, to poprawia częściowo nastrój (czytaj:sim jest najedzony na maksa).
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
To sie zgadza bo niemuszę po nim dłuzszy czas jeść.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
No wiem ja też ale częściej mi idzie głowa osła...to i tak jest bezsensowne...ale jeszcze wiem, że jest takowy nektar na bycie duchem (winogrona+winogrona+pot ropuchy) ale podobno jak sie wykopiesz, to masz ducha z głowy...to znaczy, pewnie zamienia sie w simsa...
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.
|
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ja też tak myślałam, ale ona jak się rozebrała to nadal była widmowa. Cenzura też był troszkę bardziej zielona niż zwykle
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
ale moze w innym temaci, bo tutaj rozmawia sie o magicznych ciasteczkach i ich skutkach ubocznych... a propos to jesli wychodzi glowa osla wszystkim domownikom to znaczy ze zaklecie nie wyszlo. i to moze tak wyjsc w wielu zakleciach.
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Niooo częto wychodzą główki osła...ale są jeszcze ...eee...acha, ropushki, żmije, robale i pioruny...jak sie nie możecie na nie doczekać, to ściągnijcie je sobie z działu downloads z www.wilkaresfunsims.com ...he he
![]() PS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Regał na magiczne przedmioty! | Ayla | The Sims 1: Rozszerzenia | 19 | 17.01.2004 09:27 |
Pojedynki magiczne i ich taktyka | ptasiex | The Sims 1: Rozszerzenia | 3 | 22.11.2003 22:44 |