Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.01.2005, 19:17   #11
Maga
Guest

Domyślnie

No mi sie tak zrobiło jak facet rzucił zaklęcie "Piekna i Bestia" i mu sie nieudało.To wtedy wszyscy faceci mieli głowy osłów nawet kamerdyner.Po magicznym biszkopcie jeszcze mi sie to niezdarzyło.To zle.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.01.2005, 10:45   #12
Shady
Guest

Domyślnie

znam to ale to chyba nie po biskszopcie tylko po czyms inym
pamietam ze nawet kamerdyner mial glowe osla ale po pewnym czasie znika

czyli to samo co tobie

stare 13.01.2005, 10:53   #13
Sithijka
Guest

Domyślnie

Po magicznym biszkopcie jest głowa osła, ale tylko wtedy, jak się nie uda. Jak magiczny biszkopt wyjdzie jak należy, to poprawia częściowo nastrój (czytaj:sim jest najedzony na maksa).

stare 13.01.2005, 15:27   #14
Maga
Guest

Domyślnie

To sie zgadza bo niemuszę po nim dłuzszy czas jeść.

stare 18.02.2005, 08:59   #15
♪Suzka♪
Guest

Cool O tak...ale biszkopt jest do kitu.

No wiem ja też ale częściej mi idzie głowa osła...to i tak jest bezsensowne...ale jeszcze wiem, że jest takowy nektar na bycie duchem (winogrona+winogrona+pot ropuchy) ale podobno jak sie wykopiesz, to masz ducha z głowy...to znaczy, pewnie zamienia sie w simsa...

stare 22.02.2005, 16:04   #16
§Saphira§
Guest

Grin Potaknięcie

Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.

stare 24.02.2005, 16:56   #17
♪Suzka♪
Guest

Grin Sorka za pomyłkę :D

Cytat:
Napisał Saphira
Tak, Suzka, masz rację. Dosłownie chwilę temu wypróbowałam ten nektar (winogrona razy 2 +pot ropuchy). Sim zamienia się wtedy w ducha (tj. robi się zielony i półprzezroczysty, oraz może przechodzić przez meble. Nawet pidżama jest ,,widmowa", ale jak wstanie, to znów jest normalny. Oczywiście, w postaci ducha może podnosić przedmioty, jeść, itp.
Ahaaa a ja myślałam że to po wykąpaniu się przemija...sorka!!!!Aha, Saphira : znasz jakieś tajne zaklęcia!?

stare 24.02.2005, 20:50   #18
§Saphira§
Guest

Sad Niestety nie...

Ja też tak myślałam, ale ona jak się rozebrała to nadal była widmowa. Cenzura też był troszkę bardziej zielona niż zwykle . Nawet myślałam, czy nie skasować tej facetki, ale powstrzymałam się i dobrze, bo jak wstała, to wszystko wróciło do normy . Niestety nie znam żadnych tajnych zaklęć, ale obiecuję, że będę szukać. Jeśli znajdę, to chętnie się podzielę z innymi na forum.

stare 26.02.2005, 14:31   #19
Simfanka#1
Guest

Excl hmm

ale moze w innym temaci, bo tutaj rozmawia sie o magicznych ciasteczkach i ich skutkach ubocznych... a propos to jesli wychodzi glowa osla wszystkim domownikom to znaczy ze zaklecie nie wyszlo. i to moze tak wyjsc w wielu zakleciach.

stare 11.03.2005, 13:28   #20
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie

Niooo częto wychodzą główki osła...ale są jeszcze ...eee...acha, ropushki, żmije, robale i pioruny...jak sie nie możecie na nie doczekać, to ściągnijcie je sobie z działu downloads z www.wilkaresfunsims.com ...he he
PSZIISIAJ PREMIERA THE SIMS 2:NA STUDIACH!!!!TEN POST POWSTAŁ 11.03.05!!!!!!JUUUHUUUUUUU!!!!!!!Świętujmy cały dzień bo to wielkie święto jest
:*
:* :*
:* :* :*
:* :* :* :*

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania