![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Pewnie kiedyś otworzyłaś plik podobnego typu (którego zresztą nie da się otworzyć niczym, oprócz simPE) notatnikiem. Po prostu wsadź to do downloads i nie otwieraj... :\
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ale jak??!! Ja i tak nic nie rozumiem
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Iliga to że nie umiesz pliku rozpakować to nie moja wina, ja jakoś normalnie rozpakowałam plik i mi wszysko chodzi. Do Amazonki: możesz ściągnąć tylko jeden z tych plików, bo jak ściągniesz to to nię będzie kompatybilne!!!!!!! Ostatnio edytowane przez limonka_as : 17.01.2005 - 15:47 |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
a jest jakas roznica znaczniejsza roznica poiedzy tymi plikami?
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
różnią sie niektórymi opcjami, ale wszyskie 3 mają tą opcję z ciążą.... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
do limonka:dobra zrobiłam wszystko jak pisałaś i jak babka zajdzie w ciąze gdzie będzie można to wszystko ustawić(ciąża z bliżniakiam ufo i inne?)
:mbounce: :mbounce: :mbounce: :nuke: |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Facetką która NIE jest wciąży (lub ewentualnie facetem) klikasz na środek urządzenie i pojawia ci sie: Alien pollination... - ciąża ufo Make baby with... - mieć pojedyncze dziecko z...(wybierasz imie z kim chesz to dziecko Make twins with... - bliźniaki z....(wybierasz imie kto ma być ojcem) Gdy już usłyszysz melodyjke że facetka zaszła w ciąże to wtedy na środku urządzenia masz takie opcje: Accelerate pregnancy -przyspieszyć ciąże Abort pregnancy -przerwać ciąże Suspend pregnancy -zatrzymać ciąże Resume pregnancy -? |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
dzienxs jesteś spox :ty: :ty:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |