Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.01.2005, 19:08   #11
Kajex
Guest

Domyślnie

Też tak mniałam... ale dokupiłam ramy i już działają spoko, bo do TS2 potrzeba chyba 256 ram
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.01.2005, 22:14   #12
Pingwin
Guest

Domyślnie

Niestety to jest wada postępu powstają coraz lepsze gry ale jednak nadal wielu ludzi ma komputery które nawet ledwo połykają grę na 800x600 średnich detalach

owszem można mieć np kartę klasy fx5200/5500 ale za to trzeba mieć szybszy procek i więcej ramu
ceny częśći są jakie są, na szczęśći GeCube wymyślił takie coś jak 9500XT który potrafi na kompie z prockiem 2ghz i 512mb ram w doom3 lub hf2 na średnich/wysokich pograć, no ale wielu nie ma 400zł na samą kartę(a itak przydałaby by się nowa płyta główna żeby to uciągnąć,szybszy prcek i ramu więcej)

Pamiętam jak kupowałem w 2001 roku w grudniu zestaw komputerowy w Vobisie
(najmocniejszy firmowy zestaw za cene 8999zł :/ (komp spłacany do końca grudnia zeszłego roku- pozatym sam komp, do tego monitor 19" głośniki 5.1 i soundblaster audigy platinum ex 1 i cena była o wiele wyższa) wtedy co odpaliłem grę to max detale 1024x768 i płynnie, a teraz... minęły 3 lata i komp nadaje się (już od dawna) do przebudowy :/
teraz zmieniam grafę
po grafie będzie musiało pójść naraz płyta główna, ramy i procek(a to i tak będzi na wakacje 2006 najwcześniej)

http://benchmark.pl/artykuly/testy/z.../strona-1.html

ten artykuł jest bardzo przydatny dla graczy którzy chcą sobie w ten rok pograć (a mamy dopiero początek roku pod koniec to woel już nie myśleć co będzie)

ewidetnie widać że jeżeli będzie w tym roku pograć to 4000 tys zł wyłożyć
procek już 3ghz, ram 1024mb (za niedługo to standard, a 512mb to będzie econo) a karta za 1000zl :/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.01.2005, 12:59   #13
Sana
Guest

Domyślnie

Nie martw sie bo u mnie jest podobnie ... czyli jedna wielk przycinaka ... pozdrawiam Nie jestes sama :*
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania