![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Niestety to jest wada postępu
![]() owszem można mieć np kartę klasy fx5200/5500 ale za to trzeba mieć szybszy procek i więcej ramu ceny częśći są jakie są, na szczęśći GeCube wymyślił takie coś jak 9500XT który potrafi na kompie z prockiem 2ghz i 512mb ram w doom3 lub hf2 na średnich/wysokich pograć, no ale wielu nie ma 400zł na samą kartę(a itak przydałaby by się nowa płyta główna żeby to uciągnąć,szybszy prcek i ramu więcej) ![]() Pamiętam jak kupowałem w 2001 roku w grudniu zestaw komputerowy w Vobisie (najmocniejszy firmowy zestaw za cene 8999zł :/ (komp spłacany do końca grudnia zeszłego roku- pozatym sam komp, do tego monitor 19" głośniki 5.1 i soundblaster audigy platinum ex 1 i cena była o wiele wyższa) wtedy co odpaliłem grę to max detale 1024x768 i płynnie, a teraz... minęły 3 lata i komp nadaje się (już od dawna) do przebudowy :/ teraz zmieniam grafę po grafie będzie musiało pójść naraz płyta główna, ramy i procek(a to i tak będzi na wakacje 2006 najwcześniej) http://benchmark.pl/artykuly/testy/z.../strona-1.html ten artykuł jest bardzo przydatny dla graczy którzy chcą sobie w ten rok pograć (a mamy dopiero początek roku pod koniec to woel już nie myśleć co będzie) ewidetnie widać że jeżeli będzie w tym roku pograć to 4000 tys zł wyłożyć procek już 3ghz, ram 1024mb (za niedługo to standard, a 512mb to będzie econo) a karta za 1000zl :/ |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie martw sie bo u mnie jest podobnie ... czyli jedna wielk przycinaka ... pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
~>THE SIMS FOTOSTORY<~ | Justa | The Sims Fotostory | 233 | 15.08.2004 02:32 |