![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
PRZEDSTAWIENIE POSTACI
![]() Imię:Moni Wiek:32 lata Moni jest matką głownej bohaterki,Sussi. ![]() Imię:Sussi Wiek:12 lat Sussi to głowna bohaterka ,,Niebezpiecznego Chatu''.Uwielbia naukę,swoją mamę i rozśmieszac chłopaka mamy;Tobbiego. ![]() I. -Tobby!Tobby!Zrób mi kanapkę,jestem głodna!Sussi siedziała na krześle i krzyczała do taty.Tobby był przybranym ojcem Sussi,chłopakiem mamy.Matka Su była często poza domem,więc Sussi zżyła się z Tobbym. ![]() -Mniam!Tobby,czy jest sok pomarańczowy?Ach...cóz to za obiad bez soku pomarańczowego?Pomyslała. -Sussi!Czy chociaż raz,drogie dziecko,nie mogłabyś wziąśc czegoś sobie sama?Poprosił Tobby,ponieważ był bardzo zajęty czyszczeniem podłogi.Sussi bardzo się zdenerwowała: -I DOBRZE!NIE POTRZEBUJĘ CIEBIE ANI MAMY!Dziewczyna wściekła pobiegła do siebię,załorzyła sukienkę,i usiadła na kanapie. ![]() -Nie mam psa,ani kota....Nawet chomika....Nie mam z kim porozmawiać...Myślała.Nagle,coś przyciągnęło uwagę Sussi.... -Tak!Tak!tak!Wrzasnęła,podbiegla do komputera i zaczęła czatować na stronie www.simchat.sim,pod nickiem Su_latka.Sussi była zaciekawiona,gdy zaczęła rozmowe z tajemniczym Maxem. ![]() -Witaj,Su_latko!Jestem Max.Mam 12 lat.A ty? -Ja...jestem Sussi,tez mam 12 lat. -Och....Cóz za piękna panna musi z ciebie byc,koteczku?Pisał namiętnie Max.Sussi była niesamowicie podniecona rozmowa z nim. -TRAACH!Drzwi do pokoju otworzyły się,a w nich staneła mama Su,Moni. -Kochanie!Ty....ty masz 2 z.....z polskiego!Sussi wyłączyła szybko chat i usiłowała uspokoić matkę. ![]() -Mamo!Spokojnie!Poprawię sie!A-aa....teraz..Już idz!proszę! -A co,córciu?Żle się czujesz?Spytała troskliwie matka. -T-tak. -To połóz się do łózka!Ja i Tobby musimy wyjśc!Zadzwonię do cioci! -NIE!To znaczy...Po co?sama sobię poradzę! -Ok...No.....No nie wiem....TYLKO ZADZWOŃ!wspomniała mama. -Dobrze,mamusiu....Susi gdy tylko Moni zamknęła drzwi skakała z radości... -Wkońcu...Max zobaczy jaka jestem dobra... C.D.N. I co?Głupie?nudne? Pisać dalej? Co zauwarzy Moni? Kim jest Max? Dlaczego Sussi tak często wychodzi? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|