|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja tez maiłam wszystkie.....tylko brokowało mi tych nieznanych cały czas próbuje i mi jakos niewychodzi;(
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeden z dodatkowych czarów nosi nazwę "atak wymiocin" mój kolega mi go pokazał u siebie w domu.
Ten czar polaega na tym, żę jak cie ktoś denerwuje to go zatruwasz i albo umiera odrazu albo najpier zwraca to co zjadł ![]() Niestety tez cham nie podał mi przepisu ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
trzymam cie za słowo
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to popróbuj z tymi składnikami...
Mi sie wydaje że tam mają być jakieś żadkie składniki typu pióro pegaza, jad węża itp. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
czytając inny temat wpadł mi w oko taki post...pisło tam że po 300 dniach mieszkania w abrakaobrowie dostaje sie składnik ...i to jest smrut trola
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A wiesz co możliwe, bo on mieszkal w Abrakadabrowie....
A wogole wie ktoś z kąd moge wziąść niejakie złote jabłko, lub czerwonego banana niezgody czy cos w tym stylu ???? ![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A używałaś jakiś żadkich składników typu złote jabłko itp. ????
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Złotego jabłka nie da się nigdzie włożyć, czerwonego banana zagłady i ciężkiej cegły też, jak zauważył/a Lid. Nawet jak masz po trzy sztuki tego, to i tak nie da się niczego z tym zrobić, próbowałam. Z tym atakiem wymiocin to tak się zastanawiam... czy ten czar widziałeś u tego samego kolegi, który miał smoka z netu? Bo jak tak, to na kilometr mi to śmierdzi jakąś podpuchą. Nie uwierzę, dopóki nie podasz przepisu, albo po prostu kolega ci jakiś kit wciska, może ten sim po prostu zwracał po ponczu... A umarł... sama nie wiem dlaczego...
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|